Ajax Vrouwen niet langs PSV Vrouwen: 0-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van PSV niet weten te winnen. Ondanks dat de Ajax Vrouwen de betere partij waren eindigde het duel in 0-0. Door het doelpuntloze gelijkspel hebben de Ajax Vrouwen kostbare punten verspeeld in de titelrace met de FC Twente Vrouwen. Beide ploegen hebben 42 punten vergaard in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen maar de Ajax Vrouwen hebben inmiddels één wedstrijd meer gespeeld. Op tweede paasdag (18 april) komen de Ajax Vrouwen en PSV elkaar weer tegen. Het podium is dan de finale van de KNVB Beker. Uiteraard was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Van der Most, De Sanders, Doorn, Van de Velde, Spitse, Noordam (86. Hoekstra), Pelova, Grant, Leuchter, Bakker

Related posts