‘Bayern verhoogt vast bedrag in bod op Gravenberch’

Het lijkt er ook op dat Bayern Munchen de transfer van Ryan Gravenberch graag snel wil afronden.  Bayern heeft het eerste bod op Gravenberch aangepast, zo weet De Telegraaf vandaag te melden. Volgens de krant zijn de twee clubs dichterbij elkaar gekomen, ook al spreken ze nog wel van muizenstapjes. Bayern heeft volgens de krant het bedrag verhoogd dat Ajax direct krijg bij de mogelijke transfer van de middenvelder.

Eerst zou Ajax vijftien miljoen euro als vast bedrag ontvangen. Dat is nu verhoogd naar zeventien miljoen euro. Het totale bedrag van de transfer, inclusief de bonussen, blijft wel hetzelfde. Toch zijn beide partijen nog ver van elkaar verwijderd. Bayern wil in totaal 25 miljoen euro betalen voor Gravenberch, Ajax mikt op 35 miljoen euro.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.