‘Bayern Munchen doet bod van 25 miljoen euro op Gravenberch’

Ajax heeft een openingsbod van Bayern München van 25 miljoen euro op Ryan Gravenberch ontvangen, zo meldt De Telegraaf. Beide clubs hielden een ‘geheim gesprek’ in de Johan Cruijff ArenA, aldus de ochtendkrant. Ajax zet in op een transfersom van 35 miljoen euro voor het toptalent en hoewel het bod van 25 miljoen euro daar nog een eindje vanaf zit, is het veelbelovend te noemen.

Naar verluidt spraken namens Ajax Susan Lenderink – financieel directeur – en Gerry Hamstra met de Bayern delegatie bestaande uit Oliver Kahn (voorzitter), Marko Neppe (technisch directeur) en Hasan Salihamidzic (sportdirecteur). De bedoeling is dat afgevaardigden van beide clubs elkaar ‘op korte termijn’ opnieuw spreken. Volgens De telegraaf is het, na het vertrek van Marc Overmars, aan Hamstra om de juiste prijs te ontvangen voor Gravenberch. Bayern München lijkt immers niet (veel) verder dan 25 miljoen euro te willen gaan. Lopen de onderhandelingen stuk en melden zich geen andere gegeadigde clubs, dan kan de middenvelder een jaar later transfervrij de deur uit lopen.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano betreft het bod van Bayern München op Gravenberch in eerste instantie slechts vijftien miljoen euro. Pas met bonussen kan dit oplopen tot een totaal van 25 miljoen euro, maar dit is over meerdere jaren uitgesmeerd.

Related posts