Borussia Dortmund voert ‘concrete gesprekken’ met Mazraoui

Noussair Mazraoui staat volgens het Duitse Sport1 zeer concreet in de belangstelling van Borussia Dortmund. De 24-jarige verdediger moet in de aankomende zomer transfervrij overkomen van Ajax. Er zouden volgens Sport1 inmiddels een aantal  ‘zeer concrete gesprekken’ met Dortmund gevoerd zijn. De vleugelverdediger van Ajax beschikt over een aflopend contract bij Ajax en eerder werd al duidelijk dat hij zijn contract niet meer gaat verlengen. Verschillende pogingen van Ajax om het contract van Mazraoui te verlengen liepen op niets uit en dus loopt hij komende zomer gratis de deur uit.

Patrick Berger, verslaggever bij Sport1, weet in de podcast Die Dortmund-Woche te melden dat Mazraoui zichzelf volgend seizoen wel ziet spelen voor Borussia Dortmund.

 

Related posts