Ziggo: ‘Wij volgen de ontwikkelingen bij Ajax nauwgezet’

Ajax-hoofdsponsor Ziggo zit in zijn maag met de kwestie rond Marc Overmars. Een woordvoerder van de aanbieder van internet, TV en telefonie laat weten de de ontwikkelingen bij Ajax nauwgezet te volgen. ‘We kunnen er nu nog niet op vooruitlopen wat het betekent voor ons partnership. Wij hebben veel respect voor de vrouwen die de moed hebben gehad om dit naar voren te brengen. Wij volgen de ontwikkelingen bij Ajax nauwgezet en nemen dit heel serieus’, aldus Ziggo. Het bedrijf is sinds 1 januari 2015 de hoofdsponsor van Ajax. ABN AMRO, een andere grote sponsor en tevens hoofdsponsor van de vrouwen van Ajax, zegt dat de club zover bekend adequaat heeft gehandeld nadat de kwestie aan het licht kwam. Dat is voor de bank voldoende reden om de sponsordeal met Ajax in stand te houden. Adidas, dat al jarenlang de kledingsponsor is van Ajax en tevens een van de hoofdsponsors van de club, was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Bron; De Telegraaf

Related posts