‘Danilo sloeg voorstel voor contractverlenging af’

Danilo Pereira heeft een paar maanden geleden een voorstel om zijn contract bij Ajax te verlengen afgeslagen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Vanwege zijn aflopende contract zou Danilo na dit seizoen transfervrij kunnen vertrekken bij Ajax. Mocht Ajax nog wat aan de spits willen verdienen, zou het hem deze wintertransferperiode moeten verkopen. Volgens het Algemeen Dagblad is er veel belangstelling uit binnen- en buitenland, maar desondanks ziet het er niet naar uit dat Danilo deze maand nog vertrekt.

Bij Ajax hoeft de Braziliaanse spits niet te rekenen op een basisplaats. Sébastien Haller is de eerste keuze, terwijl Ajax enkele weken geleden ook nog Brian Brobbey op huurbasis overnam van RB Leipzig. Danilo kwam medio 2017 voor een kleine twee miljoen euro over van het Braziliaanse FC Santos. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan FC Twente waar hij in de eerste seizoenshelft nog wel wist te overtuigen.

Related posts