Ajax wijst Heerenveen de deur voor Van der Gaag

Ajax heeft sc Heerenveen de deur gewezen na het tonen van interesse in Mitchell van der Gaag, zo schrijft De Telegraaf. De Friese club toonde interesse in de assistent van Erik ten Hag bij Ajax1 nadat de club maandag trainer Johnny Jansen had ontslagen. Voor Ajax is een vertrek van de assistent-trainer van Erik ten Hag echter onbespreekbaar. Van der Gaag blijft actief in zijn functie bij Ajax 1.

Ten Hag zou zeer tevreden zijn met de toegevoegde waarde van Van der Gaag bij het eerste elftal. Om die reden doet de club alles om hem te behouden. Van der Gaag zou de beslissing van Ajax hebben geaccepteerd. In juni 2020 tekende de oud-speler van onder meer PSV, Motherwell, FC Utrecht en Maritimo bij Ajax een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2023. Van der Gaag, die eerder ook in beeld was bij Vitesse en (als assistent) bij PSV,  zou de interesse van Heerenveen eervol vinden. Maar hij heeft het op De Toekomst bijzonder naar zijn zin.

Related posts