‘Barcelona geeft niet op en wil Balde betrekken in huurdeal Tagliafico’

FC Barcelona heeft de hoop op de komst van Nicolás Tagliafico nog niet opgegeven, zo schrijft journalist Rudy Galetti op Twitter. Barcelona meldde zich afgelopen week officieel bij Ajax voor de kleine Argentijn. Ajax wil hem eigenlijk niet kwijt deze winterstop. De Catalanen waren aanvankelijk alleen bereid om te praten over huren van de verdediger, maar schijnen nu een optie tot koop aan de deal toe willen voegen. Daarnaast wil Barcelona Alejandro Balde in de deal betrekken door hem een half seizoen te verhuren aan Ajax. De jongeling is van nature eveneens een linksback en zou dus het probleem dat ontstaat als Tagliafico vertrekt op kunnen lossen.

Tagliafico is hot news in Spanje. Deze dinsdag is hij te vinden op de voorpagina van Sport, een grote Catalaanse sportkrant.

Related posts