Live FC Utrecht – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Utrecht – Ajax staat voor de vijftigste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 23 te winnen. Vorig seizoen won Ajax deze wedstrijd met 0-3 door doelpunten van Klaassen, Tadic en Promes. In oktober wist de ploeg uit de Domstad met 0-1 te winnen in de Johan Cruijff Arena .

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent arbiters Joost van Zuilen en Jeroen Balder. Ingmar Oostrom is de vierde official en Clay Ruperti  zal fungeren als VAR. FC Utrecht – Ajax begint zondag om 12:15 uur.

Martinez nog twijfelgeval
Lisansdro Martinez lijkt nog niet geheel fit en zal worden vervangen door Nico Tagliafico. Door de afwezigheid van Sebastien Haller (Afrika Cup) is de verwachting dat Brian Brobbey een basisplaats krijgt in Utrecht.

Verwachte opstelling Ajax:  Remko Pasveer, Nico Tagliafico, Perr Schuurs, Daley Blind, Noussair Mazraoui, Ryam Gravenberch, Steven Berghuis, Edson Alvarez, Dusan Tadic, Brian Brobbey, Antony

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts