Opstellingen Ajax – Fortuna Sittard

De laatste wedstrijd van 2021 voor Ajax wordt vandaag gespeeld tegen Fortuna Sittard. Het is te hopen dat Erik ten Hag zijn mannen goed gemotiveerd heeft want zoals Kale en Kokkie het zeiden: “Het wordt met de week slechter”. Een mooi potje voetbal verdienen we toch wel zo vlak voor de Kerst! Ryan Gravenberch staat op scherp en zal geschorst worden bij wanneer hij een gele kaart krijgt. Scheidsrechter Marc Nagtegaal fluit vanavond de wedstrijd en wordt bijgestaan door Rogier Honig en Erik Kleinjan. Vierde official is Clay Ruperti. Rob Dieperink en Rens Bluemink kijken mee als VAR. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Schuurs, Timber, Blind; Gravenberch, Berghuis, Klaassen; Antony, Haller, Tadić

Opstelling Fortuna: Van Osch; Tirpan, Angha, Samaris, Janssen, Cox; Ferati, Duarte, Rienstra; Seuntjens, Flemming

 

Related posts