Ajax legt kaartverkoop alle duels tijdelijk stil vanwege corona maatregelen

Ajax heeft besloten de kaartverkoop van alle toekomstige duels van dit seizoen per direct stil te leggen. “De nieuwe coronamaatregelen die vrijdag door de overheid zijn aangekondigd raken ook het voetbal. Omdat het nog onzeker is of wedstrijden verplaatst of eventueel zonder publiek gespeeld moeten worden, heeft Ajax helaas moeten besluiten om onder andere alle kaartverkoop tijdelijk stil te leggen”, zo meldt de club via de officiële website.

Het betreft zowel de wedstrijd van Ajax 1 in de Champions League tegen Sporting Lissabon als competitieduels. Ajax wacht de situatie in de Eredivisie voor het thuisduel met Willem II (donderdag 2 december) af. Gekochte kaarten voor de uitduels met RKC (zondag 21 november) en Sparta (zondag 28 november) worden vergoed als deze definitief zonder publiek gespeeld worden. Dat geldt ook voor het Champions League duelt tegen Sporting. Uitkaarthouders worden hierover per mail geïnformeerd. De kaartverkoop voor het bekerduel met BVV Barendrecht (woensdag 15 december) is voor onbepaalde tijd uitgesteld en zal dus niet starten op woensdag 17 november.

Ook de kaartverkoop voor de Youth League, de Ajax Vrouwen en Jong Ajax is voor onbepaalde tijd gestaakt. Eerder gekochte kaarten worden vergoed. Meer informatie wordt hierover per mail toegestuurd.

Voor alles geldt: hou de bekende kanalen in de gaten voor meer informatie over ontwikkelingen rondom toegang en kaartverkoop.

Related posts