Ajax O18 verslaat Besiktas met 3-1 in Youth League

Ajax O18 heeft het tweede duel in de UEFA Youth League met 3-1 gewonnen van Besiktas. Kristian Hlynsson opende na een half uur de score en dat was zeer verdiend gezien het spel van de Ajacieden. In de tweede helft begon Ajax eveneens sterk. Na tien minuten leverde dat de terechte scoreverdubbeling op. Een mooie aanval via Vos en Misehouy kwam bij Van Axel Dongen. De aanvoerder nam prachtig aan en schoof de bal onder de keeper door het doel in: 2-0. Na de 3-0 van Misehouy was de wedstrijd gespeeld al wist Besiktas via Yagci nog wel te scoren. Na het gelijkspel bij Sporting en deze thuiszege heeft Ajax nu vier punten.

Opstelling Ajax O18: De Graaff; Gooijer, Aertssen, Milovanovic, Aning (79. Jeppe Jensen); Vos (85. Brandes), Misehouy, Hlynsson; Sarfo (62. Jermoumi), Banel (77. Bobson), Van Axel Dongen (62. Dall)