Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen ADO: 0-0

De Ajax Vrouwen hebben opnieuw puntverlies geleden want na de nederlaag van vorige week tegen FC Twente kwam de ploeg van trainer Schenkel zondag niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen ADO. In de eerste helft lag het tempo bij beide ploegen te laag maar was Grant dichtbij de openingstreffer voor de Ajax Vrouwen. In de tweede helft lag het tempo hoger bij Ajax maar werd het een race tegen de klok. Pelova en Noordam lieten een grote kans liggen en bij een uitval had ADO zelfs de wedstrijd nog kunnen winnen maar Doorn voorkwam dat op het laatste moment. En hiermee verloren de Ajax Vrouwen opnieuw dure punten in de strijd om de landstitel.

Opstelling Ajax Vrouwen: Pothof, De Sanders, Van der Gragt, Doorn, Verhoeve, (/89 Vander Linde, Noordam, Spitse, (/78 Sabajo, Leuchter, Grant, (/59 Hoekstra), Tromp, (/59 E Bakker), Pelova

Related posts