Onana mogelijk toch nog weg bij Ajax: Barcelona en Villarreal informeren

André Onana vertrekt mogelijk alsnog op de slotdag van de transfermarkt bij Ajax. Waar de NOS koud wist te melden dat de doelman tot de winterstop toch bij Ajax blijft weet De Telegraaf kort daarna te melden dat Villarreal en Barcelona op de valreep hebben geïnformeerd naar de Ajax-doelman. Villarreal zou zich zelfs al in Amsterdam gemeld hebben.

Onana liet eerder een transfer naar Olympique Lyon afketsen en heeft volgens De TElegraaf onlangs bedankt voor de interesse van OGC Nice. Mogelijk vertrekt Onana nu alsnog, nu Villarreal en Barcelona naar zijn diensten hebben geïnformeerd. De Spaanse clubs moeten echter eerst nog spelers zien te lozen voordat zij kunnen handelen. De 32-jarige doelman Sergio Asenjo is bij Villarreal de speler die nog moet vertrekken voordat Onana in huis kan worden gehaald. Mocht de keuze vallen op Barcelona, dan keert de 25-jarige doelman terug naar de club waar hij van 2010 tot 2015 in de jeugdopleiding speelde.

De Telegraaf schrijft dat achter de schermen wordt geknokt om een deal te maken, maar dat de tijd dringt. Onana mag aanstaande zaterdag weer aansluiten bij de groepstraining van Ajax. Mocht hij toch bij Ajax blijven dan zou hij op 6 november zijn rentree kunnen maken in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Wat een soap je wordt er niet goed van laten we er maar geen worden meer aan vuil maken doe er een strik om en donder hem de deur maar uit zodat we weer verder gaan met wat we wel hebben .
    Het ga je goed Onana

  2. De Nees

    Okoye van Sparta halen. Lang, lenig, goeie reflexen, lijkt me een prima Ajax keeper. Marc wakker worden!

Comments are closed.