Blind: ‘Ik treed bij Ajax terug, niet af.’

Danny Blind gaat als assistent-trainer van Louis van Gaal aan de slag bij Oranje maar is niet definitief uit dienst bij Ajax als lid van de Raad van Commissarissen, zo laat hij weten een gesprek met Veronica Inside. Hij lijkt dus na het Oranje avontuur gewoon terug te keren bij Ajax. ‘Ik heb dat commitment met Louis, maar dat is niet onvoorwaardelijk. Er zijn altijd voorwaarden die ervoor kunnen zorgen dat het anders is. Ik had het hartstikke naar mijn zin bij Ajax in mijn rol als commissaris. Ik treed bij Ajax terug, niet af’, aldus Blind.

Dat vader Danny weer actief samen gaat werken met zoon Daley in de trainer-speler relatie is geen probleem voor Danny. ‘Daley vond het erg leuk. Ik ben ooit niet mee gegaan met Louis, toen hij naar Manchester United ging. Daar was Daley onder andere een reden voor. Dit is één keer in de zoveel maanden, maar je staat niet zeven dagen in de week met elkaar op het veld. Ik denk dat dat als vader en zoon niet goed is.’

Related posts