Transfer lijkt van de baan: Rennes vind goedkoper alternatief voor Álvarez

Ajax lijkt niet langer te hoeven vrezen Edson Álvarez kwijt te raken aan Stade Rennes. In de zoektocht naar een defensieve middenvelder heeft de Franse club doorgeschakeld en is nu uitgekomen bij Baptiste Santamaria, zo meldt Voetbal International. Ajax weigert Álvarez te laten gaan en sloeg onlangs nog een verbeterd bod van twintig miljoen euro af. Santamaria komt over van SC Feiburg, 

Volgens Sky Deutschland en L’Equipe betaalt Rennes veertien miljoen euro voor de Fransman. De 26-jarige verdedigende middenvelder verruilde Angers vorig jaar nog voor Freiburg, dat destijds tien miljoen euro voor hem neertelde. Na een seizoen in de Bundesliga keert de voormalig jeugdinternational van Frankrijk nu terug in de Ligue 1.

Related posts