Ajax zet opnieuw streep door Open Dag en biedt alternatief aan

De Open Dag van Ajax is vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de coronacrisis van de agenda gehaald, zo brengt de club dinsdagochtend naar buiten. De Ajax-leiding wil de supporters echter wel een alternatief bieden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In plaats van de Open Dag vinden nu op 5 en 6 augustus de Ajaxdroomdagen plaats, zo valt te lezen in de verklaring van het bestuur.

“Tijdens de Ajaxdroomdagen kunnen kinderen een actieve tour door de Johan Cruijff ArenA beleven. Hierin doorloop je langs het veld de verschillende fases van jeugdopleiding, tot het maken van je debuutgoal”, zo laat Ajax dinsdag weten aan zijn achterban. Naast deze activiteiten wordt voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen Leeds United op 4 augustus in de Johan Cruijff een stream met ‘divers entertainment’ aangeboden. De ontmoeting met de Premier League-club begint die dag om 20.15 uur.

Related posts