Ajax laat vraagprijs Tagliafico zakken naar twaalf miljoen; Inter toont interesse

Nico Tagliafico heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij nog een transfer wil maken en Ajax lijkt mee te willen werken aan de wens van de Argentijn. Waar vorig jaar zomer nog 25 miljoen werd gevraagd zou Ajax de vraagprijs nu hebben aangepast naar twaalf miljoen.

Volgens De Telegraaf komt Tagliafico (28) mede door zijn leeftijd moeilijk weg al zou de verdediger wel in verband zijn gebracht met Internazionale. De Italiaanse kampioen zou via vice-voorzitter Javier Zanetti al contact hebben met Tagliafico maar concreet is men nog niet geworden. Ajax zou al aan een opvolger denken voor Tagliafico en inmiddels vallen de namen van Owen Wijndal van AZ en Patrick van Aanholt, die transfervrij mag vertrekken bij Crystal Palace.

Related posts