‘Ajax heeft nieuw, beter, contract voor Daley Blind klaar liggen’

Daley Blind (30) staat op het punt te worden beloond voor zijn grote verdiensten voor Ajax en zijn goede vorm van de laatste maanden. Ajax is met de routinier in gesprek over het openbreken, verlengen en opwaarderen van zijn huidige verbintenis, die tot de zomer van 2022 loopt. Bronnen binnen Ajax melden dat de onderhandelingen ’zeer voorspoedig’ verlopen, zo meldt De Telegraaf.

Vanwege een ontstoken hartspier stond Blind enige tijd langs de kant, maar inmiddels voetbalt hij al een tijdje met een icd-kastje. ‘Aanvankelijk had Daley het moeilijk, maar we hebben daar doorheen gekeken’, zegt trainer Erik ten Hag. ‘Nu zie je dat hij terug is op z’n oude niveau. Of misschien zelfs wel op een hoger niveau als je hem in actie zag tegen PSV (beker) en in Lille. Beide wedstrijden speelde hij fantastisch.’

Related posts