‘Ten Hag voert gesprek met Gladbach, Overmars zet in op terugkeer Bosz’

Het gonst weer van de geruchten en één daarvan is dat trainer Erik Ten Hag een gesprek heeft gevoerd met Borussia Mönchengladbach. De Duitse club zou op zoek zijn naar een nieuwe trainer aangezien de verwachting is dat Marco Rose, de huidige trainer van Gladbach, serieus in de belangstelling staat van Borussia Dortmund.

Het Duitse BILD weet zelfs te melden dat er eerder deze maand een gesprek heeft plaatsgevonden tussen Ten Hag en de leiding van Borussia Mönchengladbach maar van concrete interesse lijkt vooralsnog geen sprake. Toch is er volgens Mike Verweij wel iets gaande en denkt de clubwatcher van De Telegraaf dat Marc Overmars bij een vertrek van Ten Hag vol gaat inzetten op een terugkeer van Peter Bosz, die momenteel Bayer Leverkusen onder zijn hoede heeft. ‘Overmars wil één iemand heel erg graag terugzien’, laat Verweij weten. ‘Het zijn ook vrienden. Hij zou heel erg willen dat Peter Bosz terugkomt, dat is geen geheim in en om Amsterdam. Maar of dat gaat lukken weet ik niet maar als hij voor Ten Hag een goede prijs kan krijgen, dan gaat hij hem nu verkopen’.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

1 Comment

 1. EugAjax

  Nee toch? Eerste gedeelte top tweede gedeelte onvoorstelbaar. Overmars begint zijn touch kwijt te raken.

  Ajax staat voor mooi voetbal en prijzen winnen met Ajax DNA

  Niet voor

  Mooi voetbal, net geen prijzen en Feyenoord DNA.

  Je gaat bijna hopen dat Ten Hag blijft op deze manier.

  Nooit maar dan ook nooit een Feyenoorder terughalen die Kruzen belangrijker en beter vind dan een van de meest magische Ajacieden Bergkamp.

  Blijf lekker in Duitsland Bosz het daar verkloten !

Comments are closed.