Bergkamp sluit terugkeer bij Ajax uit: ‘Is een gesloten boek’

Dennis Bergkamp heeft weer plannen om wat te gaan betekenen in de voetballerij, zo laat de oud-Ajacied weten in een interview met The Daily Mail. Een terugkeer bij Ajax sluit hij overigens uit, nadat hij in 2017 aan de kant werd geschoven door Marc Overmars en Edwin van der Sar.

‘Ik wilde bij Ajax de link zijn tussen de jeugd en het eerste elftal maar helaas eindigde dat abrupt en op een vervelende manier. Onderhand begint het wel weer te kriebelen en wil ik weer wat gaan betekenen op het veld, maar Ajax is een gesloten boek. Misschien kan ik weer met jonge spelers werken en hen helpen om de stap naar een eerste elftal te maken. Ik wil verder en we zullen zien wat er gaat gebeuren, maar waarschijnlijk zal dat in het buitenland zijn en mogelijk in Engeland’. Na zijn ontslag als assistent bij Ajax sloot Bergkamp aan bij de staf van Jong Almere City FC, waar zijn zoon toen speelde.

Bron: Daily Mail

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is oud zeer dat begrijp ik wel dus Dennis ga ergen ander je geluk zoeken en je voetbal kennis overbrengen die heb je ongetwijfeld genoeg.

Comments are closed.