Opstellingen Ajax – Sparta

De eerste competitiewedstrijd van 2020 voor Ajax zal tegen Sparta worden gespeeld. Sparta versloeg AZ in hun laatste treffen en gisteren liet AZ ook punten liggen zodat wij vandaag een flink gat kunnen slaan. Ryan Babel begint direct al in de basis en dat geldt ook voor de andere Ryan met de achternaam Gravenberch. Quincy Promes is ook weer fit en start rechtsbuiten. De wedstrijd begint om 14:30 en staat onder leiding van Allard Lindhout.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Joel Veltman, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Ryan Gravenberch, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Ryan Babel, Quincy Promes

Opstelling Sparta: Harush; Abels, Vriends, Mattheij, Faye; Rigo, Auassar, Rayhi; Harroui, Ache, Joosten.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.