Nieuwe tribunes in hoeken Johan Cruijff ArenA worden beweegbaar

De eerste werkzaamheden zijn gestart aan de extra tribunes die de vier hoekvakken van de Johan Cruijff ArenA zullen opvullen, zo meldt het stadion via de officiële kanalen. Daardoor krijgt het stadion zo’n 880 extra zitplaatsen. De vier tribunes zijn vóór EURO 2020 gereed. De extra tribunes van staal en beton worden op maat gemaakt en krijgen een beweegbaar deel waardoor ze deels omhoog kunnen. Zo kunnen buiten de wedstrijden om wagens en materialen, waaronder de grasmatlampen, de ArenA-bak nog in.

De ArenA en Ajax willen op deze manier tegemoet komen aan de grote vraag naar zitplaatsen bij voetbalwedstrijden, elke stoel is er één. Tegen het einde van het seizoen start via Ajax de verkoop van de seizoenskaarten voor 2020-2021, inclusief deze nieuwe zitplaatsen.

Related posts