Tadic: ‘Dit was niet onze beste wedstrijd’

Ajax is de groepsfase van de Champions League uitstekend begonnen door OSC Lille met 3-0 te verslaan maar toch ziet Dusan Tadic nog veel verbeterpunten, zo laat Tadic na afloop van de wedstrijd weten voor de camera van Veronica Inside.

‘Natuurlijk is het heerlijk als je met 3-0 wint maar ik denk niet dat het onze beste wedstrijd was. We moeten proberen nog beter te worden en nog meer druk te zetten want op sommige momenten staat de restverdediging niet goed en krijgt de tegenstander kansen via de counter. Dan moeten we een beetje slimmer zijn en misschien een overtreding maken. Dit nemen we weer mee in de aankomende dagen en we moeten nu naar de volgende wedstrijd kijken. Dat is nu het meest belangrijk’, en daarmee doelt Tadic op de Eredivisie-topper tegen PSV van aanstaande zondag.

Bron: Veronica Inside

 

Related posts

7 Comments

 1. Charka53

  Tadic zegt het was niet de beste wedstrijd maar ik heb er van genoten ik was blij verrast wat een pot dan maar niet goed en gewoon blijven winnen.

  1. nash1900

   Ik heb ook genoten van het aanval spel,maar ik heb ook weer gezien hoe makkelijk wij kansen weg geven.

 2. Helse Famkema

  Ik vond Dusan niet zijn beste wedstrijd spelen. Ook Blind was in het begin niet heel scherp. Toch wel genoten van de overwinning!

 3. Slingertje.

  En vooral Tadic zelf had een mindere dag gisteren maar zondag staat hij er gewoon weer tegen die lampies.

 4. De Nees

  De slechtste gisteravond was toch wel die Johan Derksen. Kolere wat een onbenul is dat zeg. Van randzaken weet hij het nodige maar speltechnisch of serieuze analyse van spelers kraamt ie alleen maar onzin.

Comments are closed.