Atletico Madrid lijkt Ajax af te troeven in strijd om Dani Olmo

Mocht Ajax nog plannen hebben om het middenveld te versterken dan kan het de interesse in Dani Olmo laten varen, zo weet AS woensdag te melden. Naar verluidt deed Marc Overmars al een bod van 22 miljoen euro plus 40 procent doorverkooppercentage op de technisch begaafde aanvallende middenvelder, maar Atletico Madrid lijkt dat bod te overtreffen.

Dinamo Zagreb, de huidige werkgever van Olmo, schijnt het bod van Ajax te hebben afgewezen en dat heeft alles te maken met de interesse van Atletico Madrid dat 35 miljoen euro en een vijfjarig contract met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro voor Olmo heeft geboden. Echter wil Dinamo Zagreb veertig miljoen ontvangen en daar wil Atletico nog niet aan voldoen. De club gaf deze zomer al bijna 250 miljoen euro aan nieuwe spelers uit en zal nu dus eerst moeten verkopen om weer slagvaardig te zijn op de transfermarkt. Aan de andere kant is echter wel de verwachting dat Angel Correa voor 42 miljoen de overstap maakt naar AC Milan waardoor Olmo alsnog kan worden aangetrokken. Marc Overmars moet dus verder gaan zoeken mocht hij nog plannen hebben om het elftal van Ten Hag te versterken met een middenvelder.

Bron: AS

Related posts

37 Comments

 1. Jimmy1971

  Ik begrijp na de wedstrijd tegen Apoel wel beter waarom Overmars deze speler graag wil hebben, Marin valt dus toch ook bij de Ajax leiding zelf tegen.

  1. Charka53

   Ja Wenen 1995 Dat vraag ik me ook af ze zijn toch zeker niet minder dan wat ik de afgelopen wedstrijden heb gezien en mochten we overhoop de CL niet halen ga dan maar met onze jeugd de El in

 2. Jur

  Ziet er naar uit dat er voor het einde van de transfermarkt géén nieuwe aanwinsten bijkomen en dat we het met deze jongens moeten doen.Hopelijk gaat het niet te lang duren voor ze “aan elkaar gewend zijn” ? want dat gaat het nog knap lastig worden om de doelstelling te halen.
  Belangrijkste voor nu is natuurlijk thuis tegen Apoel om als winnaar uit de bus te komen, in de competitie hebben we nog genoeg tijd om weer de geoliede machine te worden??
  Jammer dat wij er woensdag niet bij zijn , ik zal in Ibiza een barretje moeten opzoeken ???
  Volle J.C. Arena ………..dat wordt 3-0 , Come on ??

 3. dennis78

  ik denk dat er beter een verdedigende middenvelder moet komen. aanvallend hebben we er zat. Maar juist de speler daartussen missen we.

  1. ems

   Nee niet eens, Alvarex en Martinez kunnen daar prima staan en Blind eigenlijk ook in de punt naar achteren. Als we met Ziyech en Donny op mv spelen. Een spits is eigenlijk het belangrijkst.

 4. Bigboss

  Of propper halen of gewoon de 40 betalen met die 40% door verkoop kom je er ook aan en het geld is er

 5. Joodjuh

  Baal hier echt van! Maar is te verwachten als Ajax niet met een serieus bod komt. Transferperiode is bijna ten einde en zie er met de huidige selectie er een kwaad gat in..

 6. Secondant

  Als je 22 mln + 40% moet betalen ben je als Ajax zijnde gewoon te laat. Had je hem eerder moeten scouten. Dus hup door naar de nieuwe Olmo. En verhuur Ekkelenkamp en Eiting want nog een jaar op de bank is voor niemand goed.

 7. -buitenkantje rechts-

  We hebben niemand meer nodig..TH moet alleen de spelers op de goede plek zetten.

  1. Ajax 1

   Of propper. Had die toch graag erbij gezien. Verder niets nodig nee. En zeker geen talent voor 40 mln….

  2. FrankiC

   Een opbouwer die verdedigend zijn verantwoordelijkheid neemt. Moet er wel meteen staan. Voor Ekkelenkamp is het in grote wedstrijden te vroeg. Daarbij liggen zijn kwaliteiten eigenlijk wat dieper, maar ja dat dachten we van Schöne ook. (Ik heb ‘m gemist afgelopen woensdag. Hij zou het cement geweest zijn.)
   Ik heb nog geen beeld bij Alvares en dan kom je al snel bij Pröpper uit.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zou een oplossing kunnen zijn.. Ziyech Donny en Alvarez op het middenveld..
    Voorin Promes.. Neres..Tadic

     1. FrankiC

      Het probleem dat we overlopen werden wordt daarmee alleen maar groter met 5 aanvallers (Donny meegerekend)

    1. Pantelic

     Promes eerst maar een jaartje inwerken in de Keuken Kampioen div. Die heeft zoveel ruimte nodig om te renderen dat zelfs P3 nog te klein is.

 8. Pantelic

  Wel het kapitaal maar voetballend lijkt het nergens op. Gunstig dat na Vitesse, Emmen en VVV op het programma stonden. Anders hadden we geen 7 punten. Iedereen lult maar over de afwezigheid van Frenkie en Mathijs, maar een groot deel van het team staat anders. Achterin is Nico de enige die op zijn plek speelt. Op Donny na staat er een ander middenveld. Dat zijn al 5 posities + dat het voorin nog loopt. Ik zeg ten Hag er is werk aan de winkel. Of zou de invloed van Schreuder toch groter zijn geweest dan werd verwacht?

 9. Koning Haarms Wolfs

  Betaal gewoon meer. Als hij echt zo goed is, bied……. Tot nu toe gaat het ruk, dus haal dit gastje en haal Suarez en daarbij nog een centrale verdediger en een back, kick Veltman naar het 2e, evenals Marin en Promes en dan kijken we verder

 10. Bert62

  Vanavond naar die pisvlekken gekeken maar die hebben wel weer een spits aangetrokken en ik moet zeggen dat we daar nog veel van gaan zien dit seizoen. Waarom is Ajax nooit bij deze speler uitgekomen?

Comments are closed.