‘Hattrick voor John Heitinga’

Johnny Heitinga blijft scoren want hij is gisteren weer vader geworden. De nieuwe Heitinga is een dochter en heet Rixo, zo laten hij en zijn vrouw Charlotte-Sophie weten. ‘Niet slecht voor een verdediger, een hattrick! Charlotte en ik zijn ongelooflijk trots en blij dat we de komst van een derde Heitinga-Zenden kunnen aankondigen’. Rixo heeft een zus (Jezebel) en een broer (Lennox). Wij wensen de verse ouders veel geluk met de nieuwe aanwinst.

 

Related posts

15 Comments

 1. Indojood

  Wat is dit voor een bullshit nieuws? Jullie doen erg je best om na 30 augustus deelnemers te behouden. De webinterface met autorefresh is waardeloos en op mobile devices scroll je je de kolere.

  1. Fred

   refresh staat op 10 minuten. nodig om de reacties bij te werken. Moet toch voldoende zijn om zelf een reactie te typen.

   1. Indojood

    Nieuwe reacties zouden als meldingen moeten verschijnen. Zo werkt het bij heel veel sites.

 2. -buitenkantje rechts-

  Gefeliciteerd John! Prachtig een nieuw leven dat aan je toevertrouwd wordt.

  Maar om een geboorte te vergelijken met scoren.. Volgens mij heeft John alleen de assist mogen geven en komt al het werk en uitvoering vervolgens op het conto van zijn vrouw.

  Ook even over het namen geven John. Rixo? ipv Rico? Nu zijn namen die eindigen op een o bijna altijd jongensnaam. Meisjesnamen eindigen vaak op een a of i
  Grote behoefte om een unieke naam te geven? Contact gehad met Wesley die ook heel origineel Xess Xava had bedacht? En dan Jezebel.. Jezebel is een Bijbelse naam..zoek maar eens op wie Jezebel was. Niet iemand waar ik graag mijn dochter na zou vernoemen. En dan Lennox..vernoemd naar Annie Lennox, zangeres van de Eurythmics? Ach ja genderneutrale wc’s dan ook genderneutrale namen nietwaar? Dit verhaal bracht dit even naar boven.

  1. De Nees

   Leuk, Informatief stukje. Ja idd net opgezocht, niet de meest charmante verwijzing over iemand ?. Lennox kon wel ’s Lennox Lewis zijn, de bokser.

  2. Moosie

   mijn dochter heet Lillith is zeker ook niet goed volgens die Frieze statenbijbel van je.
   Domineeszoontje tssssss.
   pffffffff.
   Valt me zwaar tegen van meneer Rechts.

Comments are closed.