Ten Hag: ‘Gevraagd of ze in slaap waren gevallen’

Erik ten Hag was na afloop niet te spreken over hoe Ajax in het met 1-2 verloren duel met Panathinaikos voor de dag kwam. Met name de wijze waarop de Grieken de twee treffers wisten binnen te werken, kan de oefenmeester niet bekoren. ‘Ik had in de rust aan ze gevraagd of ze in slaap waren gevallen’, aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport. ‘Want na de eerste helft had ik gezegd dat ze de wedstrijd neutraal moesten houden. En dan laten we ons foppen door een ingooi, een spelverplaatsing en een counter, dan loop je achter de feiten aan. Dan kom je goed op 1-1, maar dat mag niet gebeuren. In de tweede helft is het exact hetzelfde verhaal. Dat moet een belangrijke les zijn.’

Ten Hag wijt de nederlaag tegen Panathinaikos niet aan gemakzucht. ‘Als dat er zou zijn dan moeten we het voor zijn, maar ik denk niet dat dit gemakzucht is. Het zijn toch weer wat andere jongens die een ander elftal en identiteit moeten vormen. Daar moeten we samen aan gaan werken.’

Related posts

17 Comments

 1. Wenen 1995

  Goed leermoment voor komende zondag en de cl-voorronde. Als ze er dan maar staan!

 2. Bigboss

  In de rust slapen ze nog
  Maar uit de rust ook, was geen goed optrede helaas

 3. Zlatan4ever

  Ten Hag is toch verantwoordelijk voor het beleid ? Had hij ze niet voor en tijdens de wedstrijd wakker moeten schudden ? ?‍♂️?????

  1. Finidi

   Zondag ff “Speed King “ voor aanvang loeihard door het stadion laten galmen en iedereen staat op scherp?

 4. dickst14

  Als jullie allemaal op zondag gaan kijken dan missen jullie de wedstrijd op zaterdag.

 5. Forever nr14

  Lampjes beginnen weer waarmee ze geindigd zijn, laatste minuut winnen, maar speelde verdienstelijker dan wij gisteren helaas

 6. Koning Haarms Wolfs

  Die gooien de pot dicht en gokken op de counter. Vies kutclupje, dat 040. Bah

Comments are closed.