There are no ads, please add some


Johnsen: ‘Geen plek dan wordt ik liever opnieuw verhuurd dan verkocht’

Dennis Johnsen werd dit seizoen vanaf de winterstop door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen. Mocht er ook komend seizoen geen plek voor hem zijn bij Ajax dan wordt hij, naar eigen zeggen, wederom liever verhuurd dan verkocht. De Noorse aanvaller heeft nog altijd de ambitie om te slagen bij Ajax en denkt dat een nieuwe verhuurperiode dan het beste voor hem zou zijn. Johnsen heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2021.

‘Het is mogelijk dat ik opnieuw verhuurd word’, aldus Johnsen tegenover het Noorse Nettavisen. ‘Als Ajax mij opnieuw wil verhuren, is dat prima. Ik word ook liever verhuurd, omdat het mijn doel is om tijdens mijn contractperiode uiteindelijk in het eerste elftal van Ajax te spelen’

Mocht Johnsen bij Ajax blijven, maakt hij er mogelijk de komst van een landgenoot mee. Ajax zou namelijk interesse hebben in Martin Ødegaard, die nu door Real Madrid aan Vitesse wordt verhuurd. ‘Hij is een goede vriend, dus het zou erg leuk zijn als hij naar Ajax zou komen. Nee, ik heb niet met hem over Ajax gesproken. Zijn CV spreekt voor zich, ik denk niet dat hij mijn hulp nodig heeft.’


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Mr Ajax

  Lekker nog een seizoen bij heereveen blijven en daar de beste worden!

 2. a.p.

  goede instelling blijf nog maar tijdje bij Heeerenveen, kan je rijpen en misschien daarna terugkomen.

 3. FrankiC

  Wat een rare napraterij.
  Johnson is juist door zijn gedrag (binnen en buiten het veld wel eens) buiten de boor gevallen. TH vergeleek hem eerder zelf met Arnautovic en probeerde hem op het rechte pad kan houden: ‘Af en toe hebben jonge spelers een schop onder de kont nodig, zodat ze weten wat er van ze gevraagd wordt’, zei TH.
  Ik zeg: ‘hij gaat het niet redden, weg’.

 4. JohnDoe77

  Instelling en ambitie prima, maar als hij nu nog steeds geen kansen gehad heeft bij het eerste, verwacht ik niet dat die nog komen. Tenzij hij zich mega ontwikkeld.

 5. HURBIE

  Leuke speler maar niet om te voetballen op het hoogste niveau bij een club die bij de beste 4 van Europa hoort

 6. Charka53

  Nu we met geld kunnen smijten raken de uitgeleende speler nog verder van Ajax 1 verwijdert en kunnen en willen we niet wachten tot die speler het wel aan zou kunnen , wel triest als je denkt dat je bij Ajax mag voetballen , maar toch niet .

 7. Bigboss

  Wel goede instelling hoop dat hij door breekt v hem en ajax uiteraard 😊

 8. Litmanen

  Die laatste opmerking is grappig, maar ten onrechte. Barca, Juve, Bayern, Real, City, dat is Europese top. Dit jaar konden we meedoen door de extreme talenten in de groep.
  Johnsen is een groot talent en als hij eigenwijs is, dan is dat eerder een pre. Ten Hag blijkt nu de meest eigenwijze voetballer als je zijn ex-collega’s mag geloven, maar een heel middelmatige voetballer.

  Johnsen heeft al lang laten zien dat hij heel veel talent heeft. Als hij wat volwassener wordt kan dat dus heel goed uitpakken. Odegaard was bij Heerenveen niet heel bijzonder, bij Vitesse inmiddels de grote mijnheer. Pas 19 jaar en Johnsen is niet veel ouder.
  Schrijf dit soort talenten toch niet zo snel af!

 9. WZA(b)WZDB

  Ajax behoorde dit seizoen toch tot de beste 4? Het is niet altijd goed alleen maar naar het verleden te kijken. Bijvoorbeeld: voetballers die drie jaar geleden misschien goed waren hoeven dat nu niet meer te zijn.

Reageren is niet mogelijk.