There are no ads, please add some


Johnsen: ‘Geen plek dan wordt ik liever opnieuw verhuurd dan verkocht’

Dennis Johnsen werd dit seizoen vanaf de winterstop door Ajax verhuurd aan sc Heerenveen. Mocht er ook komend seizoen geen plek voor hem zijn bij Ajax dan wordt hij, naar eigen zeggen, wederom liever verhuurd dan verkocht. De Noorse aanvaller heeft nog altijd de ambitie om te slagen bij Ajax en denkt dat een nieuwe verhuurperiode dan het beste voor hem zou zijn. Johnsen heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2021.

‘Het is mogelijk dat ik opnieuw verhuurd word’, aldus Johnsen tegenover het Noorse Nettavisen. ‘Als Ajax mij opnieuw wil verhuren, is dat prima. Ik word ook liever verhuurd, omdat het mijn doel is om tijdens mijn contractperiode uiteindelijk in het eerste elftal van Ajax te spelen’

Mocht Johnsen bij Ajax blijven, maakt hij er mogelijk de komst van een landgenoot mee. Ajax zou namelijk interesse hebben in Martin Ødegaard, die nu door Real Madrid aan Vitesse wordt verhuurd. ‘Hij is een goede vriend, dus het zou erg leuk zijn als hij naar Ajax zou komen. Nee, ik heb niet met hem over Ajax gesproken. Zijn CV spreekt voor zich, ik denk niet dat hij mijn hulp nodig heeft.’

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. a.p.

  goede instelling blijf nog maar tijdje bij Heeerenveen, kan je rijpen en misschien daarna terugkomen.

  1. JohnDoe77

   Instelling en ambitie prima, maar als hij nu nog steeds geen kansen gehad heeft bij het eerste, verwacht ik niet dat die nog komen. Tenzij hij zich mega ontwikkeld.

 2. Charka53

  Nu we met geld kunnen smijten raken de uitgeleende speler nog verder van Ajax 1 verwijdert en kunnen en willen we niet wachten tot die speler het wel aan zou kunnen , wel triest als je denkt dat je bij Ajax mag voetballen , maar toch niet .

 3. Bigboss

  Wel goede instelling hoop dat hij door breekt v hem en ajax uiteraard 😊

Reageren is niet mogelijk.