There are no ads, please add some


Huntelaar: ‘Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax’

Klaas-Jan Huntelaar is, in tegenstelling tot andere spelers van zijn generatie zoals Robin van Persie, nog lang niet bezig met het einde van zijn carrière. Met zijn 35 jaar is de spits de oudste speler in de Ajax-selectie, maar desondanks overweegt hij niet om een einde aan zijn loopbaan als voetballer te maken, zo laat hij weten in gesprek met Voetbal International.

De aanvaller van Ajax ziet een transfer in deze fase van zijn carrière niet meer zitten. “Een nieuw buitenlands avontuur is uitgesloten. Als ik stop met voetballen, dan is dat bij Ajax”, aldus Huntelaar, die het afgelopen seizoen zijn contract met een seizoen verlengde tot medio 2020. “Ik heb er geen moment over hoeven twijfelen. Fysiek heb ik geen problemen, ik ben bijna nooit geblesseerd en ik voel het plezier van dagelijks op het veld staan. Ik zit nog vol met energie.” De spits geeft aan dat zolang die genoemde punten voor hem positief uitvallen en Ajax met hem door wil, er voor hem geen reden is om te stoppen. “Als ik het echt als verplichting ga zien of het lijf sputtert tegen, dan is het mooi geweest.”

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. Indojood

  Over zijn passie en inzet kan je gewoon niet klagen maar ik had vorig seizoen het idee dat het beste er wel af was en het alleen maar minder zou worden. Echter, dit seizoen en zeker na de winterstop leek hij op Huntelaar als in zijn beste jaren en heeft hij een zeer belangrijke bijdrage gehad aan de titel door die goal tegen Groningen.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Idd, wat een inzet en een gif. En hij blijft een neusje voor de goals houden..

    1. Prinsengracht

     Zou willen dat jij zo dacht als Klaas Jan. Dan dacht je in ieder geval.

     1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Ik zou mijn tip toch nog eens in overweging nemen Hurbie.

 2. Wenen 1995

  Huntelaar, wie kent hem niet? Huntelaar, Huntelaar is een echte Ajacied!

 3. Zlatan4ever

  Ik heb nooit getwijfeld aan Huntelaar.Als Dolberg 50% van zijn passie en strijd zou kunnen op brengen……….

 4. Charka53

  De Hunt is nog niet klaar we gaan nog van hem genieten zijn passie is een voorbeeld voor menigeen.

 5. -buitenkantje rechts-

  Fantastisch boegbeeld van Ajax het afgelopen seizoen!
  Voor jonge gastjes een voorbeeld.. Die zien wat het betekent om prof te zijn.. wat je moet doen en vooral ook moet laten. Hij speelt op 35 jarige leeftijd de jonge Dolberg nog uit de selectie. Wat mij niet verbaast trwns.. Huntelaar komt niet voor plek 2 en zal het iedere concurrent moeilijk maken..

 6. Frip

  Huntelaar is een echte prof en mijn favoriet en misschien geeft hij zo een signaal dat het in het buitenland niet altijd beter is

Reageren is niet mogelijk.