There are no ads, please add some


‘Bod van Ajax van zeven miljoen euro op Besiktas middenvelder Toköz geweigerd’

Ajax zou een bod van ongeveer zeven miljoen euro hebben uitgebracht op Dorukhan Toköz, een 23-jarige middenvelder van Besiktas, zo meldt Fatih Dogan, een Turkse journalist annex analist die onder meer werkzaamheden verricht voor Sabah en TRT Spor. Dogan claimt dat het bod echter niet serieus wordt genomen door Besiktas. “Ze denken er op dit moment absoluut niet aan om hem te verkopen. Sterker nog, ze hebben Ajax verteld: jullie hebben zelf de nodige goede spelers, we zouden wel wat van jullie willen kopen. Maar het bod is nog altijd aanhangig”, stelt Dogan.

Toköz speelt sinds afgelopen zomer voor Besiktas, dat destijds ongeveer 100.000 euro betaalde aan Eskisehirspor voor de Turkse middenvelder. Toköz speelde dit seizoen twintig competitiewedstrijden voor Besiktas, waarvan negentien als basisspeler, en was daarin goed voor drie doelpunten en vier assists. Hij maakte afgelopen maart zijn interlanddebuut voor Turkije en staat inmiddels op twee interlands.

Gerelateerde posts

29 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Wie is dit gozertje nou weer…..? We hebben zat goede middenvelders, koop liever een spits!

  1. JohnDoe77

   Overal waar spelers zijn die tot een 20/30mln moeten kosten, wordt nu Ajax genoemd…

 2. AFCA my World

  Het staat altijd goed op het plaatje als je schrijft dat Ajax belangstelling heeft voor een speler,maar geloof er ook nix van, ik zou er liever een spits en een rechtsback bij hebben ! Is Vincent Janssen geen optie, is momenteel niet heel duur ?

  1. HURBIE

   Nog ff kunnen we met 2 teams in de eredivisie spelen
   Alles voor de handel

  2. FrankiC

   Geen Vincent Janssen.
   Ben benieuwd of überhaupt met een spits bezig zijn. If so, laat het met (het niveau) Alexander Isak zijn.

   1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

    We hebben momenteel Huntelaar, Dolberg, Traore. Sierhuis in de verhuur. Tadic loopt ook nog rond. Dan hebben we nog Bandé. Overigens hebben we volgens mij aardig gescoord dit seizoen met spitsen die niet direct op de nominatie van vertrekken staan. De spoeling op rechtsachter is erg dun, daar moet naar gekeken worden.

     1. WZA(b)WZDB

      Huntelaar heeft kwaliteit en in Trapre zie ik het ook wel zitten en als Tadic blijft heb je ook kwalteit. Dus…. ?

 3. AJAXWZAWDB

  Wat zit ajax nou overal te shoppen dan,hebben we straks nog wel een nederlander in ajax 1

 4. Zlatan4ever

  Overmars kan ook te ver gaan met het ronselen van buitenlandse spelers wat leid tot een vreemdelingen-legioen.
  Het moet geen Manchester City worden…

  1. HDfan

   Als ze niet binnen Ajax zelf zitten dan moet je (slim) shoppen om niveau van dit seizoen vast te houden. Ken deze speler overigens niet, maar heb wel vertrouwen in MO en tH.

 5. SanderD

  Turkse media roepen vaak dat hun spelers gewild worden wereldwijd. Vaak klopt het niet.

  1. WZA(b)WZDB

   Klopt sowieso weinig tot niks van wat er in Turkije geroepen wordt. Is geen pers vrijheid.

 6. a.p.

  ik ben het met Zlatan eens. je kan ook te veel buitenlanders in ons team hebben vroeger waren het max. 3. nu lijkt het wel op de Engelse clubs te worden.

 7. De Nees

  Volgens mij zijn wel zo’n beetje klaar voor volgend seizoen??
  Dolberg jaartje houden, hebben Hunter en Traore altijd nog als toch niet gaat met Dollie. Als Neres weggaat dan hebben we geen opvolger uit Jong, voor zulke aanvullende posities zou dat toch wel moeten, dus toch rondkijken voor Marc.
  MV met v Beek, Schone, Marin en wsl Odegaard als ik de berichten mag geloven. Heb je de Wit en Ekkelenkamp nog die je kan klaarstomen voor volgend jaar.
  Achterin Nico, Blind, Magellan. Martinez als back up Nico, kip Pierie Pierie en Schuurs in de schaduw brengen van deze 2 CV, je moet toch zien of ze het aankunnen. Zou wel wat moeite doen voor een nieuwe RB (Fosu-Mensah) nu houdt het niet over met trio Veltman, Christensen en Mazra, hoewel Veltman nog meest redelijk is.

  1. HDfan

   Eens maar met de kanttekening dat je wel genoeg spelers moet hebben die er meteen staan om CL weer te halen. Als we Ziyech, Neres en bijv. Donny kwijtraken dan heb je toch een groot probleem wat niet door bovengenoemden in 1x opgelost is.

   1. WZA(b)WZDB

    Hdfan: ajax moet in eerste instantie zorgen voor goede backup uit eigen gelederen. Nu wordt er sowieso gekocht en dat is niet goed. V.w.b. @deNees: in principe zou Bandé de vervanger moeten worden van Neres maar ik heb mijn twijfels. Mallejan zie ik nu al als een miskoop dus Martinez moet het direct doen. Schuurs vrees ik ook voor en over ons kip gerecht heb ik nog geen oordeel. Veltman is echt geen rechtsback waarop we kunnen leunen, hooguit als backup maar dan vindik Maz opbouwend veel beter.

 8. HDfan

  Fair point: dan moeten dus scouting en opleiding van de jeugd moet naar (nog) hoger niveau

   1. WZA(b)WZDB

    Cruijff ging er van uit dat jeincidenteel succes zal hebben. Constant meedraaien is een utopie gezien de financiele verschillen. Als eerste moet de jeugdopleiding op orde zijn. Verder incidentele aankopen (met internationale ervaring). Situatie nu: incidentele doorstroom en hoofdzakelijk aankopen oftewel het Man C. en Chelsea scenario bijvoorbeeld (en vele anderen). Gevolg: neergang van het Nederlandse voetbal. Kortom: neem genoegen met incidentele successen, hetvis niet anders in deze bubble.

    1. HDfan

     Ok maar dan neem je dus genoegen met een lager niveau en de vraag is of je Oranje/ het nederlands voetbal daar dan een plezier mee doet🤔

Reageren is niet mogelijk.