There are no ads, please add some


Ajax legt Naci Ünüvar voor drie jaar vast

Ajax heeft Naci Ünüvar voor drie jaar vastgelegd. De aanvallende middenvelder tekende een contract dat ingaat op 1 juli 2019 en loopt tot en met 30 juni 2022. De 15-jarige Ünüvar, die sinds 2011 in de jeugdopleiding speelt bij Ajax,  komt momenteel uit voor Ajax O17 en Ajax O19. Met Oranje O17 pakte hij afgelopen zondag in Ierland de Europese titel.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. FrankiC

   Toch raar, dat hij getekend heeft voordat hij 16 is, ook al gaat het tegen 1 juli in.
   Jammer dat van de 16 jarige Dillon Hoogewerf juist vandaag bekend werd naar MU te vertrekken.

   1. Prinsengracht

    Erg jammer dat Dillon weg gaat. Ik zie hem heel graag voetballen. Hij heeft zich goed ontwikkeld. Bij hem spelen dezelfde factoren een rol die eerder ook speelden bij andere jongens die vroeg zijn vertrokken. Jammer.

  2. JohnDoe77

   Die jongen komt niet echt over als 15! Als je 18/19 zou zeggen zou ik het geloven. Goede actie, leuk ook dat hij beseft dat blijven eerlijk is en het beste!

   1. FrankiC

    Hij staat rechts op de foto, zonder colbert!!!
    12 jaar had ook gekund, toch?

 1. Indojood

  Supertalent. Voor wie het nog niet gezien, check zijn pass tegen kakkies O17.

 2. Wenen 1995

  Dit is echt heel goed nieuws! Van hem verwacht ik heel veel in de toekomst. Ik hoop dat hij de ster wordt van het Ajax van de toekomst!

 3. WZA(b)WZDB

  Misschien komend seizoen al kort debuut in Ajax 1. Grote talenten mogen zich vroeg laten zien. Gewoon in wedstrijd in de tweede helft komende competitie die in de tas is zo’n 30 minuten laten debuteren. Dan scoort hij ook nog eens op zeker en kan gelijk zijn contract weer verlengd worden.

     1. Moosie

      jij hebt totaal geen besef wat voor clubje dat is ,dus hou lekker je smoel dicht.

 4. Ajax 1

  Heerlijke voetballer; de huidige o17 groep (alhoewel unuvar al met o19 mee doet) zit weer voldoende talent in.

 5. -buitenkantje rechts-

  Uitzonderlijk talent.. Doet me qua stijl wat aan Nouri denken.

  1. Prinsengracht

   Hij is iets sneller en iets krachtiger. Maar geen Nouri. Daar is er maar 1 van. Maar hij komt er misschien het dichtst in de buurt van allemaal.

 6. Ajax goden

  Slimme jongen, ik hoop dat je met ajax mooie dingen gaat laten zien👊🏻

 7. Bigboss

  Blijf het niet goed vinden. Vind dat als ze voor een club kiezen daar minimaal tot 18 of 20 moeten blijven en dan pas hun vleugels kunnen spreiden of eerder als het zoals met de Ligt gaat

 8. Wijzijnajaxamsterdam

  Als Ünüvar zo spelen als hij nu doet word het denk ik de beste van ajax. Hij en brobbey en de gebroeders timber omg wat een elftal is dat zeg. Dat groepje gaat ons nog meer prijzen laten bezorgen dan dit jaar. WZAWZB

Reageren is niet mogelijk.