Nieuwe supportershome is een feit!

Het nieuwe supportershome van Ajax is woensdagavond officieel geopend. Directeur spelersbeleid, Marc Overmars, verrichtte de opening door symbolisch een bal het publiek in te trappen. Het vorige supportershome brandde ruim 4 jaar geleden af. De nieuwe thuisbasis bevindt zich in de parkeergarage aan de zuidkant van het stadion. “Ten eerste ben ik er trots op dat ik dit mag doen”, startte Overmars, die in de voetsporen trad van Jari Litmanen. De Fin opende in november 2002 het vorige supportershome. “Ik weet dat jullie hier lang op hebben moeten wachten. Eindelijk, na 4 jaar, is er een plek waar jullie naartoe kunnen. Dat verdienen jullie.”

Overmars sprak de hoop uit dat fans van Ajax in het honk ideaal naar de wedstrijden toe kunnen leven. “Het Ajax-gevoel van hieruit naar de tribune brengen. Je team steunen. Ik hoop dat we de lijn van de eerste seizoenshelft doortrekken en kunnen blijven genieten van dit Ajax. Dat doe ik zelf ook. Ik wens iedereen een fijne avond en hopelijk tot zondag bij Ajax – Heerenveen.”

Overmars had tot slot nog een fijne mededeling. De hele avond werd er gratis bier geschonken. De kersverse Ajacied, Lisandro Magallán, stond zelfs even achter de bar te tappen. De Argentijn was 1 van de 3 aanwezige spelers uit de A-selectie, naast Joël Veltman en Dusan Tadic.

Related posts

28 Comments

 1. Wenen 1995

  Gratis bier! Meesterzet van Marc & co. Wie durft hem nu nog “Marc netto” te noemen?

 2. Zlatan4ever

  Top van Overmars, maar volgende keer even van te voren mededelen dat er gratis bier word geschonken….
  Dan hadden “wij” allemaal gekomen ???????

   1. Zlatan4ever

    Apart Ajax1 ? Geheel onthouder ? Of betaal jij graag voor bier in een plastic beker ?
    ?

    1. Ajax 1

     Apart omdat je naar de opening gaan of niet toch niet af laat hangen of het bier gratis is. Nee, ben geen geheelonthouder….verre van dat ?

     1. 1434

      Ik loop altijd alle crematies af ….. gratis cake en tegenwoordig ook wel wijn. Bij begrafenissen van echte Amsterdammers …..gratis bier. Betalen is out. ??

 3. BobbyHaarms

  We hebben er godverdomme lang op moeten wachten maar eindelijk hebben we weer een tweede thuis vol familie! ?

 4. Emous1978

  Hoe oud moet je zijn om daar binnen te mogen? Neefje gaat altijd mee en is 10 vandaar?

 5. Bigboss

  Hopen dat er net zoveel binding mee komt als het oude en er weer mooie historische stukken in komen

Comments are closed.