UEFA buigt zich over ongeregeldheden AEK – Ajax, mogelijk geen uitsupporters in achtste finale

De UEFA zal vandaag met een uitspraak komen aangaande de ongeregeldheden die hebben plaatsgevonden tijdens AEK Athene – Ajax. Fans van de Griekse club gooiden herhaaldelijk zwaar vuurwerk en voorwerpen in het bezoekersvak met 1200 supporters van Ajax en de aanwezige ME liet dat allemaal gebeuren waardoor de Griekse club rekening moet gaan houden met zware sancties…

Echter moet ook Ajax vrezen voor een straf aangezien de club nog een voorwaardelijke straf van een jaar heeft lopen voor ongeregeldheden tijdens het duel tegen Benfica. Ajax loopt daardoor nu het risico dat het na de winterstop geen supporters mag meenemen naar het uitduel in de achtste finale van de Champions League. Ajax kan nog tegen een mogelijke straf van de UEFA in beroep gaan.

Bron: UEFA

Related posts

16 Comments

  1. De Ajacied

   Ja de UEFA is net zo corrupt als de FIFA en KNVB,
   Allemaal is het nix !!!!
   Te triest voor woorden als ze geen Ajax supporters mee mogen nemen.
   En AEK mag zeker 10 wedstrijden uit en thuis zonder publiek spelen
   ❌❌❌

 1. The last nick

  Waarom op zo’n manier vooruitlopen op de uitspraak? AEK supporters zijn de enig schuldigen in dit verhaal. Dat moet je ook duidelijk uitdragen in je topic ….. vind ik ?

 2. Charka53

  Dat is lekker die Grieken lopen het uit vak met alles wat verboden is te bekogelen en wij mogen ons niet verdedigen met onderandere de branden troep terug te gooien leve de mafiose UEFA.

  1. Bert Betondorp

   Blijft onverteerbaar dat de politie daar niet ingreep.
   Het waren overduidelijk de Grieken die de boel in brand staken, letterlijk. Om dan de Ajax bezoekers daarvoor de schuld en verantwoordelijkbte stellen is te gek voor woorden.

 3. Amoebe

  Stel je wordt hier vrijgesproken dan krijg je gisteren zeker nog voor je kiezen.

  Het zijn losstaande zaken maar het is ook een optelsom.

  1. The last nick

   Gisteren was een actie: elke Duitser die het publiek gaat uitdagen krijgt een handje aanstekers cadeau. Hele vriendelijke actie van het publiek.

 4. Geenemotie

  Blijft toch een feit dat sommige supporters zich agressief gedragen naar de tegenstander. Aanstekers gooien is gewoon dom. Snap dat het bij AEK moeilijk was om je in te houden, maar teruggooien is niet slim. Je kunt het ook gewoon wegggooien en niet naar die debielen van AEK.

Comments are closed.