Jong Ajax ruim langs NEC: 4-0

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen NEC met 4-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst opende Dani de Wit de score en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft kwam NEC beter in het spel en had het enkele mogelijkheden op de gelijkmaker. Echter bracht trainer Reiziger met nog en half uur te spelen Kaj Sierhuis in het veld en die scoorde op fraaie wijze de 2-0. Ook Vaclav Cerny speelde zichzelf op het scorebord en tien minuten later scoorde invaller Ché Nunnely eveneens, 4-0! Bijna had Dani de Wit zijn tweede treffer van de avond gemaakt, maar van dichtbij schoot de aanvoerder op de keeper.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Dest (31. Ter Heide), Schuurs, Pasquali, Kemper; Bijleveld, Jensen, De Wit; Cerny, Pereira (59. Sierhuis), Johnsen (77. Nunnely)

 

 

Related posts

17 Comments

 1. FrankiC

  Ze beginnen beter ingespeeld te raken en hoop dat ze wat klimmen op de ranglijst, zodat van JA weer eens integrale wedstrijden worden uitgezonden!

   1. Bert Betondorp

    La ling een heel abnormale kreet van je. Alles wat er. Ij Ajax leeft is belangrijk.
    Dat is mijn mening als supporter. Eens?

  1. Prinsengracht

   Omdat Ajax vindt dat Danilo op dit moment verder is. Dat is ook gecommuniceerd. Misschien zat jij toen net even niet op te letten…..

   1. FrankiC

    Dat is dus maar net de vraag. Moet iemand als Sierhuis een kans in het eerste krijgen als hij daar 4e in de pikorde is (na Dolberg, Huntelaar, Tadic) en bij de jeugd 3e in de pikorde (na Danilo en Brobbey).
    Feit is dat het jammer is dat hij daardoor geen wedstrijdritme kan opdoen.

 2. Ruud Krol

  Mooie overwinning. Maar wie o wie van deze mannen gaan Ajax 1 verrijken komende jaren? Schuurs en Danilo? Allebei aangetrokken. Lijkt op een slappe eigen lichting wat er aan komt. Of beter gezegd wat er niet aan komt. Wachten op jongens als Brobby dan maar !

  1. FrankiC

   Precies de namen die ik in gedachte had: Schuurs en Danilo. Dit is het jaar dat ze echt moeten doorontwikkelen.

   Dan heb je nog Kotarski en Gravenberch (evt Ekkelenkamp / Johnson). Brobbey heeft nog wat meer tijd. En wat wil men nu met Sierhuis? Het lijkt er soms op dat er te veel spelers zijn voor die 11 basisplaatsen…

   1. Ruud Krol

    Eens FrankiC, verrassend eigenlijk dat Gravenberch niet bij Jong zat vrijdag. Geblesseerd? Deze jongen moet toch in Jong staan als hij ook al in eerste heeft meegedaan? Sierhuis heeft het niet gered. Hij staat inmiddels te laag in rangorde. Je laatste opmerking is een groot probleem. Ajax heeft veel te veel spelers onder contract. Wat me ook tegenstaat is dat er 6 buitenlandse jongens in basis bij Jong stonden en 5 NL. Voor Ajax slechte verhouding. Kwaliteit moet wel leidend zijn en niet afkomst maar toch.

    Ajax moest maar eens goed doorselecteren deze winter en zomer en overtollige spelers wegdoen. Selecties echt veel te groot !

Comments are closed.