Ajax O19 veegt vloer aan met AEK Athene: 6-0 (Incl foto’s)

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal speelde Ajax O19 woensdagmiddag op de Toekomst de wedstrijd in de UEFA Youth League tegen AEK Athene. Het werd een mooi opwarmertje want de ploeg van John Heitinga versloeg de Griekse leeftijdsgenoten met maar liefst 6-0.

Met de rust was het al 3-0 door doelpunten van Kuhn, Nunnely en Jensen. In de tweede helft brachten Hansen en Dest de stand op 5-0 waarna debutant Ünüvar zijn debuut bekroonde met een raak geschoten strafschop. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.