There are no ads, please add some


Ajax O19 veegt vloer aan met AEK Athene: 6-0 (Incl foto’s)

Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal speelde Ajax O19 woensdagmiddag op de Toekomst de wedstrijd in de UEFA Youth League tegen AEK Athene. Het werd een mooi opwarmertje want de ploeg van John Heitinga versloeg de Griekse leeftijdsgenoten met maar liefst 6-0.

Met de rust was het al 3-0 door doelpunten van Kuhn, Nunnely en Jensen. In de tweede helft brachten Hansen en Dest de stand op 5-0 waarna debutant Ünüvar zijn debuut bekroonde met een raak geschoten strafschop. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

10 reacties

  1. Jimmy1971

    Had er ook op gerekent dat het gat met onze opleiding nog groter zou zijn dan met de selecties, maar lekker!!

  2. Vakje129

    Lekker begin voor deze mannen om met 6-0 je tegenstander naar huis te sturen .😎❌❌❌😎

Reageren is niet mogelijk.