Ajax wil Blind binnen 48 uur presenteren in Johan Cruijff Arena

Ajax is druk bezig om de transfer van Daley Blind af te ronden en heeft algemeen directeur Edwin van der Sar ingezet om de gevraagde transfersom van 17 miljoen te laten zakken, en dat lijkt gelukt volgens De Telegraaf. Met het oog op de wedstrijd tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League wil Ajax nu snel zaken doen met de club uit Manchester.

Beide partijen zijn gebaat bij duidelijkheid want aankomende maandag vertrekt United voor een trainingskamp naar Amerika en mocht Blind daarbij aanwezig zijn dan zal er voor hem weer een bijrol zijn weggelegd, en daar zijn beide clubs niet bij gebaat. Volgens De Telegraaf zijn er nog een paar obstakels die moeten worden weggewerkt maar is al duidelijk geworden dat Blind bij Ajax een contract voor drie of vier jaar kan gaan tekenen. Wat Ajax nu precies moet betalen voor Blind is nog niet duidelijk maar Edwin van der Sar heeft laten weten dat hij binnen 48 uur witte rook verwacht voor de terugkeer van Blind naar Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

42 Comments

  1. vak411

   klasse Marc! eindelijk komt geld op het veld te staan. prachtige selectie zo, al ben ik bang dat de Ligt nog zal gaan. welkom Daley… prachtige CVM met veel ervaring. alle azijnzeikers succes met het verwerken deze “dramatische aankopen’. gelukkig werden we met alleen jeugd de afgelopen jaren wél kampioen..

   1. De Ajacied

    Het gros van de Ajacieden is blij dat Daley weer op het oude nest terug komt, ik ben hier zéér zeker een voorstander van
    Top gedaan Overmars
    ❌❌❌

   2. Bakkie

    Ja, wat een selectie hebben we dan… Sterkste sinds jaren!
    Ik droom al van een opstelling:
    ———————————————–
    Tadic ——– Dolberg ——— Neres
    ———- Frenkie —- Donny ———-
    —————– Blind ——————–
    Nico – Wober – DeLigt – Kristensen
    —————- Onana ——————-

    1. Bakkie

     En een zeer sterke bank met o.a. Labyad, Huntelaar, Bande, Schone en Orejuela

     1. simply Ab

      Hij vergeet Mazraoui voor het gemak. Los van hetvfeit dat je Tadic nooit lb moet zetten.

 1. nick-afca95

  Goed nieuws! Maar ben wel benieuwd wat er betaald word. Hij is zeker een toegevoegde waarde voor Ajax maar is zeker niet meer als 10 tot 12miljoen waard vind ik. Kom zo langzamerhand toch een aardige selectie op het veld te staan. En met een beetje mazel kan Ziyech geen club vinden. Dan ben je aan de hand van je spelersmateriaal verplicht om kampioen te worden.

  1. Mr Ajax

   Dat zijn we sowieso Nick, we moeten elk jaar kampioen worden zo niet dan is het seizoen niet geslaagd!

 2. Rene1964

  Ervaring … dat is broodnodig, vooral Europees, maar zelfs om in NL kampioen te kunnen worden. Blij dat Ajax eindelijk in is gaan zien dat je met enkel onze jeugd(ige) spelers echt geen prijzen zult pakken. Goede zet dus van Marc ( Huntelaar, Tadic, Blind ) Inmiddels loopt er gelukkig meer ervaren spul rond. Gisteren is alweer het bewijs geleverd dat ervaring super belangrijk is (kroatië – Engeland). Geen beste wedstrijd, maar die ‘getalenteerde’ jonkies van Engeland, die het ff zouden gaan doen, werden uiteindelijk toch gewoon door ervaren Kroaten uit de wedstrijd gespeeld. Ervaring, mentaliteit.
  Enige vraagteken voor mij dit seizoen blijft de LB positie. En of Hakim wel of niet blijft. Ben bang van niet.

  1. Rene1964

   Ik vind al jaren dat je Ajax veel meer moet inzetten op ervaren spelers. Eigen kweek? Graag en prima, maar dan langer aan de club binden. Salarisplafond omhoog, niet met de 18 al laten debuteren, tenzij het talent in kwestie echt van Messi-niveau is. Alle talenten verwachten bij ons dat ze op hun 18e al moeten debuteren, en op hun 19e vaste waarde zijn. Op hun 20e zijn ze zg uitgeleerd en toe aan een grote buitenlandse club. Bullshit. Alleen Kluiffffert was zo exeptioneel dat ie toe was aan een buitenlandse topclub, althans dat denkt ie.
   Ik denk echt dat je er naar toe moet (op termijn), om veel meer ervaring in het veld te hebben staan. De talenten vanuit jong Ajax eerst laten rijpen bij Groningen of AZ of zo (zoals ooit bij Blind en Vertongen), zodat ze ook echt rijp genoeg zijn om in ons eerste te mogen spelen. Geen enkele topclub heeft een gemiddelde leeftijds selectie van 23 jaar. Eerder van 28 tot 30 jaar. Dan pak je prijzen!

   1. De Nees

    Het toch te zot dat Ajax dit nu pas inziet. De balans is er al vele jaren niet, da’s o.a. ook waarom er in 18 jaar al zo’n 14 trainers op de koffie zijn geweest. Je moet talenten ook niet verwend maken met basisplaatsen, maar anders laten doorstromen. En de rest van jouw punten zijn ook gewoon waar Rene. Ajax is zo eigenwijs als wat, terwijl zij al deze dingen allang konden weten en zelfs in het verleden ook gedaan hebben.

    1. KBouter

     Ajax hoort verdomme bij een vooesprong van 3-1 de laatste 6 minuten een debutant laten debuteren en niet gvd een softie van Siem de Jong erin!! Die trainer hadden ze gelijk de laan uit moeten trappen

    1. Rene1964

     AB: haha welnee AB. Ik had ook echt niet verwacht dat jij het hier mee eens bent ? . Maar dat mag. En ik vergeef het je.

     1. simply Ab

      Dank Rene ?. We hebben het er vast nog wel eens over. Zal ik het nog één keer uitleggen ??. Is helemaal goed hoor. Ik blijf een verdediger van een erfenis en een, in vele ogen inmiddels oude, overtuiging.
      Overigens is het dus juist heel knap van Engeland om met zo’n team nu al de halve finale te halen. Dat biedt voor Engeland perspectief voor de toekomst. Kijk eens naar de gemiddelde leeftijd onder Bosz van Ajax waarmee de finale werd gehaald. Had hij zijn werk kunnen voortzetten (en nee het was niet zijn keuze om weg te gaan) dan was het afgelopen seizoen ongetwijfeld anders verlopen ondanks de toestand met Appie. Maar goed, ik ga eerst ff genieten van het mooie weer en hou me bij hier en daar wat korte opmerkingen. Vast tot later.

 3. JohnDoe77

  Heeft die lange eindelijk zijn rol gepakt! Misschien moeten we hem “ambassadeur” maken, kunnen we ook een echte directeur aanstellen!

 4. Zlatan4ever

  Welcome Daley !
  A “ real one “ comes back home
  ??????????????????????

 5. jojo123

  jammer maar helaas geen sterke verdediger ala sanchez…
  vooral europees gezien hard nodig.
  maar oke. daley succes !

 6. Gido

  Geweldig nieuws. Hoop wel dat wij nu een mooie prijs voor Ziyech krijgen en dat hij snel weggaat zodat de onrust rond hem weg is. Voor hem is er nu geen plaats meer.

 7. AFCA my World

  Toch wel een hoop geld,voor wat oudere spelers Blind en Tadic ! Hopelijk zijn ze het waard ! ⚽️

 8. simply Ab

  Ik vrees dat het een aankoop wordt van ruim boven de 10 miljoen + flink tekengeld + flink salaris. Persoonlijk vind ik dit heel erg dom maar we gaan het zien. Zolang er geen wisseling van de wacht is zal ik helaas slechts af en toe positief kunnen zijn vrees ik. Ik kijk wel uit naar het eerste positieve moment ? kan ik best gebruiken.

 9. Bert62

  Waren ze met het aanstellen van een trainer maar net zo als met het binnenhalen van Tadic en Blind

   1. JohnDoe77

    Dat zijn we, vandaar dat ze deze trainer niet binnen 4 maanden er weer uitschoppen.

 10. simply Ab

  Toch wel leuk dat Ajax weer spreekt over een aantal uren waarin alles rond moet zijn. Waar heb ik dat toch meer (heel lang) gehoord.

Comments are closed.