Van de Beek niet mee op trainingskamp naar Duitsland

Als Ajax maandag op trainingskamp naar Duitsland vertrekt, zal Donny van de Beek achterblijven in Amsterdam. Dat gaf Erik ten Hag aan tegenover Ajax Life. “Bij Donny sluimert al het hele voorjaar een blessure, veroorzaakt door overbelasting, aan de adductoren en dat willen we eerst helemaal laten herstellen voordat hij aan het nieuwe seizoen begint,” aldus Ten Hag.

Van de Beek zal in Amsterdam vol aan de bak gaan om zo snel mogelijk te herstellen. “Donny ligt zeker niet helemaal stil. Hij gaat ook aan zijn conditie werken. Het is puur dat hij in Amsterdam gerichter aan zijn herstel kan werken dan in Duitsland,” zegt Ten Hag daarover.

Mogelijk blijven Frenkie de Jong en Siem de Jong ook achter in Amsterdam. Frenkie de Jong is nog herstellende van een enkelblessure, terwijl Siem de Jong eerder deze week op de eerste training een kuitblessure opliep. Over beide middenvelders moet nog een beslissing genomen worden of ze meereizen naar Duitsland of ook in Amsterdam verder revalideren.

Related posts

16 Comments

 1. DARIVA

  Verstandige keuze, geen risico’s nemen met het aanstaande drukke programma kunnen we iedereen hard nodig hebben.

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Begint wel beetje zorgwekkend te worden de langere blessures…Sinky, Frenky en nu Donny al tijdje. Sterkte met herstel Donny kom snel terug

 3. Jimmy1971

  Verstandig besluit, we hebben dit soort jongens hard nodig voor de 34ste!

 4. a.p.

  beterschap en kom vooral niet te vroeg terug alhoewel je natuurlijk hartelijk welkom bent

 5. JohnDoe77

  Als ze in Amsterdam gerichter aan herstel kunnen werken zou ik Frenkie ook thuis laten! Mocht hij sneller herstellen is hij in een paar uur bij het trainingskamp!

Comments are closed.