There are no ads, please add some


Ajax oefent tegen SC Preußen Münster

Ajax heeft in aanloop naar het nieuwe seizoen twee trainingskampen gepland en zal eind juni afreizen naar Duitsland. Tijdens deze trainingsweek zal de ploeg van Ten Hag een oefenwedstrijd spelen tegen SC Preußen Münster. De wedstrijd zal op dinsdag 26 juni worden afgewerkt achter gesloten deuren op het trainingscomplex in Klosterpforte. De verwachting is dat Ajax ter afsluiting van deze week nog een wedstrijd zal spelen maar wie daarin de tegenstander zal zijn is nog niet bekend.  Van 14 tot 20 juli verblijft Ajax voor een trainingskamp in Engeland en daar zal het twee oefenwedstrijden spelen tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall. (zie eerder bericht).

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

64 reacties

  1. Dagrump

   Hoop echt dat we komend seizoen er een echt hecht team hebben staan die met de winnaars mentaliteit en alles voor elkaar geven en die voor de winst gaan !!

 1. Koning Haarms Wolfs

  Jammer dat de naam Ten Hag nog aan Ajax verbonden is. Ik heb er enorm slechte start voor over om deze boer kwijt te raken.

  1. ArnoAjax

   Inderdaad, als ik ten hag zie of hoor denk ik steeds wat doet hij bij ons AJAX?!

  2. frenkynairo

   slechte voorbereiding dan. in de competitie moeten we er gelijk staan dit jaar!!!!

 2. DARIVA

  Waarom niet eens een echte succesvolle trainer aan stellen, de spelers lopen ook al niet weg met ten Hag, dus waar begin je dan aan, heb er een zwaar hoofd in. Na enkele slechte wedstrijden ten Hag buiten en eer we weer een team zijn, staan we weer een hoop punten achter en begint het liedje weer opnieuw. Hoop dat ik ongelijk heb …..

 3. Nees

  Laten we nou eens rustig afwachten hoe het gaat lopen. Veel lastiger is het om te beginnen met een spelersgroep die incompleet is door het WK. Straks wordt iedereen bij Ajax afgemaakt terwijl een aantal heel belangrijke spelers er nog niet eens bij is. Is ook een soort competitievervalsing.

  1. Litmanen

   Vooral het feit dat Schone veel speeltijd gaat krijgen bij het WK kan wel eens gaan opbreken.
   Dolberg komt straks weer fit terug, dat is wel een voordeel.

   1. Basisspeler

    Schöne bedoel je waarschijnlijk is niet goed genoeg meer voor Ajax. Gevalletje Veltman. Exit!!

  2. De Nees

   Hallo dubbelganger, we hebben dus Nees en De Nees hier. Was je fantasie op?

 4. Bakkie

  Voor alle Ten Hag haters hier: Kijk bijvoorbeeld eens naar De Staat van Oranje, daar wordt precies uitgelegd waarom het Nederlandse voetbal zo hard achteruit gaat. Kort samengevat komt dat omdat we vasthouden aan verouderde principes, trainers die veel ervaring hebben en het liefst zelf ook op het allerhoogste niveau gevoetbald hebben. Dit idee is achterhaald, voetbal is wetenschap geworden en we hebben een jonge trainer nodig die verandering door durft te voeren. Ten Hag is volgens mij zo iemand. Hij heeft in Duitsland gezien hoe een goed voetbalklimaat eruit zou moeten zien en heeft een moderne kijk op het spel. Laten we hem een kans geven dit team (wie daar ook in spelen, dat is maar weer de vraag) te smeden tot een voetbalmachine

  1. Wenen 1995

   Bakkie, prima verwoord. Geef Ten Hag een eerlijke kans. Zo makkelijk om hem overal de schuld van te geven, een beetje kortzichtig ook. We moeten met z’n allen achter dit Ajax gaan staan en het kampioenschap binnenharken!

   1. Finidi

    Het gaat om kwaliteit op het veld en op de bank en dat is niet achterhaald maar een feit! Want dat is er nu gewoon niet. Wij zijn Ajax en dat hoort als Ajax te spelen en niet als Utrecht of 1 of ander moffenteam waar die boer trainer is geweest. Als ie na de winterstop 1 fatsoenlijke wedstrijd op de mat had gelegd mag je deze opmerking strepen.

    1. Finidi

     Het is toch belachelijk man om elk weekend te moeten denken, nou dat kon wel es lastig worden vandaag als gvd AJAX zijnde, kijken wat voor budget ze mee werken en wat er aan geldreserves( moet) zijn! Kom nou zeg en dan zetten ze zon onverstaanbare kinkel voor de groep! Wie is er hier nou koekkoek?!

     1. Finidi

      En nou niet lullen over ouderwetse methodes want de eredivisie is dan ouderwets en dan nog hebben ze moeite met tegenstanders en worden die kutlampen kampioen! Zo das der uit! Nieuw seizoen graag!

    2. Bakkie

     Ajax heeft de meeste kwaliteit van alle clubs in de Eredivisie, Finidi. Dus daar zou het niet aan moeten liggen. Bosz had een plan, Keizer niet, Ten Hag wel. Dus laten we hem de kans geven dat plan uit te werken.

   1. Bakkie

    Nee, het was klote. Maar Ten Hag heeft wel een duidelijk idee over voetbal en dat moet uitgewerkt worden. Automatismes krijg je er niet in een paar maanden in. Dus voor nu zou ik zeggen laat die spelers allemaal ff hun bek houden, ze moeten gewoon trainen en werken, daar worden ze uitstekend voor betaald. En het plezier komt vanzelf zodra je wedstrijden gaat winnen.

  2. Geroldkohlen

   niet eens! spelers willen ook er trainer waar ze ontzag voor hebben! een echte persoonlijkheid voor de groep. wat voor spelers geldt , geldt ook voor een trainer. een speler dat prijzen wint ,topscorer word of veel assists geeft. komt anders binnen dan een speler dat nog niks bereikt heeft. trainer precies het zelfde!

  3. Ab

   Van het feit “wetenschap” komt men al weer hard terug Bakkie. Gelukkig wel want het voetbal werd er niet leuker op.

  4. Litmanen

   Oneens Bakkie. Misschien is Ten Hag een goede trainer, maar Ajax heeft een coach nodig met gogme en uitstraling.
   Ik zie de chemie niet komen.

    1. Ab

     Litmanen is geen fan van ten Hag omdat hij zijn lievelingetje aanvoerder af heeft gemaakt en op de bank heeft gezet. Overigens kwam ik dit nog tegen: ermaggezongenworden.nl/joel-veltman-laat-uitgegleden-buurman-liggen-moet-hij-maar-opschieten/

 5. Zlatan4ever

  Ten Hag past in alle opzichten niet bij Ajax. Het is gelijk aan shoppen met een tractor op de PC Hoofdstraat. Kansloos

  1. Prinsengracht

   Als jij nu eerst eens leert hoe je de namen van Amsterdamse straten spelt, kom je misschien al iets serieuzer over.

 6. Zlatan4ever

  Off topic: “onze” held die de eredivisie ontgroeid was heeft zich goed internationaal op de kaart gezet tegen Iran……….
  Waardeloos gespeeld,word leuk tegen Spanje en Portugal

  1. Litmanen

   Vloeken in de kerk Zlatan, want er hier iemand die hem weergaloos vond.
   Hij heeft elf miljoen gekost, hopelijk krijgen we er dat nog voor terug.
   Maar nog zo’n potje en dat wordt heel moeilijk.

   1. Zlatan4ever

    Het hele team van Marokko is nog geen 11 miljoen waard , dus ik ben bang dat we met Ziyech opgescheept blijven voor nog 1 seizoen😂👍🏻

 7. Nees

  Even sarcastisch; dat ligt aan de trainer, het bestuur en de jeugdopleiding.

 8. Finidi

  Oefenen tegen sc Preutse Monsters nee daar word je beter van hoor geweldig bedacht!

   1. Basl

    Begrijp ik niet helemaal? Hij gaat weg. Als hij beroerd speelt krijgt Ajax misschien nog 25-30m als hij geweldig speelt misschien wel 50-60m.

 9. RPC

  Begint die geheimschrijver nu al weer achter gesloten deuren?
  Denk eigenlijk dat ik wel weet waarom, hij wil natuurlijk dat we niets zien van zijn stomme trainingen.
  Ajax laat die man samen met zijn maatje Schreuder alsjeblieft vertrekken. Ik zit ook al niet te wachten op zijn vreselijke persberichten.

 10. Chiel2004

  Hoe meer oefen wedstrijden hoe beter!!
  Ajax gaat dit jaar kampioen worden ik voel het!!!

 11. kanu

  wat een informatie zorg maar tot het elftal compleet word en fatsoendelijk samensteld. En niks meer laat lopen

 12. Ab

  Off: even voor onze Ziyech haters. Als je naar de wedstrijd van gisteren kijkt zie je dat Ziyech ver uitsteekt boven zijn mede spelers. Ziyech werd veel te weinig in het spelbetrokken voorsl door de eigenzinnigheid van de anderen. Als Ziyech de bal kreeg was het daarna voor 90% een mooie aanvallende voortzetting. Helaas hadden de spelers niet veel kaas gegeten van vrij lopen waardoor de echte mooie passes gewoon niet gegeven konden worden. Kortom voor kenner en liefhebber van het voetbal was het weer leuk om Ziyech te zien spelen en het had zoveel mooier kunnen zijn. Taak voor de trainer.

  1. Zlatan4ever

   Ab je bent echt grappig 😂je gebruikt de zelfde teksten voor het team van Marokko als voor Ajax dat al zijn medespelers “hem” niet begrijpen. Wel heel toevallig dat alleen jij hem begrijpt en het 1e de beste G-team die “hem” misschien wel begrijpen….ik moet zeggen het ontbreekt jou niet aan humor 😁

    1. Zlatan4ever

     Basisspeler , ben jij de woordvoerder van Ab ?
     Of gewoon zijn holmaatje ?

     1. Ab

      Wat hebben mensen toch met holmaatjes? Een sterk verlangen? Als er geen argumenten zijn gaat men over tot belachelijk maken van homosexuelen. Als je zo’n behoefte er aan hebt Zluppie, duik het internet op en zoek iemand op of ga het gay uitgaansleven in. Als je wilt beledigen, geen orobleem, maar betrek er geen anderen bij die er niets mee te maken hebben.

 13. timkloppers

  Jammer dat ten hag niet meer openbaar traint. Hij lijkt wel mensen schuw.

 14. KBouter

  Wat ben jij een azijnzeiker geworddn zeg om mensen te corrigeren op spelvouten. Te triest voor woorden

 15. ems

  Beide hebben gelijk; eredivisie loopt europees flink achter en daar moet je wat aan doen (Bosz deed dat), maar dan nog zou je in NL zelf wel bovenaan moeten kunnen staan als Ajax gezien talent en budget

  1. Koning Haarms Wolfs

   Nee, John W, hij past op geen enkele manier bij Ajax. Hij hoort hier niet en hij gaat hier nooit, maar dan ook nooit passen. Daarbij lachen de spelers hem uit en dwingt hij geen respect bij ze af. Gekoof me, deze boer moet weg, beter nog vandaag dan morgen.

   1. Ab

    Er zijn hier mensen die voetbal zien als wetenschap en dat dat in het huidige voetbal hoort. Ten Hag is zo’n trainer. Het is juist de doodsteek vooral voor clubs als Ajax. Ajax hoort vnl op gevoel te spelen.

 16. John wijnen

  als ten hag niet deugd als trainer bij Ajax waren er maar twee goeie trainers voor Ajax Morten Olsen of Huub Stevens

Reageren is niet mogelijk.