Younes kan carrière vervolgen bij Benfica

Amin Younes kan zijn carrière vervolgen bij Benfica. De Portugezen zouden,  volgens het Duitse Fussball Transfers, voor de vleugelaanvaller een 3-jarig contract hebben klaar liggen voor een salaris van twee miljoen euro per jaar. Ook het Duitse Borussia Mönchengladbach zou hopen op de komst van Younes. Younes leek juist op weg naar VfL Wolfsburg, maar die transfer gaat niet door omdat de onderhandelingen waren gedaan door technisch directeur Olaf Rebbe, die vlak na die besprekingen ontslagen werd. Younes is eigendom van Napoli dat hem transfervrij overnam van Ajax.

Related posts

28 Comments

 1. De Nees

  Off T: Kwal van Gaal naar Turkije? Voor lang hoop ik, heeft ie i.e.g. niks meer te zoeken bij Ajax.

 2. AFCA my World

  Word toch borussia,maar ben er niet rouwig om, via Ajax international geworden,maar geen dank je wel ervoor ! ⚽️

 3. Ajax belg

  rare wereld toch. slecht presteren bij ajax, werk weigeren en verkassen naar eeb top club

  1. Bakkie

   En twee keer zoveel verdienen als het salarisplafond van Ajax…
   Dat plafond moet bij ons echt omhoog, anders komen we nergens

 4. Zlatan4ever

  De duitse dwerg komt goed weg met matig spelen, werkweigering en vage contracten tekenen.
  Benfica is een historische goede club

  1. Mijn Club

   Misschien is de Napolitaanse maffia wel slim bezig geweest? Maar vind het een absurde gang van zaken. Het seizoen moet nig beginnen en je verkoopt een nieuwe speler direct weer aan een andere club?

 5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooie club Younes. Ik zeg dat moet je doen..hoewel Benfica word de laatste tegenstander voorronde CL en als je dan maar niet even aan veel sipporters laat zien waarom je Duits international werd bij ons.

  1. Ab

   Duits international jaja, reserve bij het B elftal, poeh poeh. Een basisplaats tegen zeer laag team en een invalbeurtje geloof ik. Je maakt het wederom mooier dan het is dufkop. Zit je nog in Canada? Op het platteland hebben ze prachtige gierputten. Zo mooi om te bezichtigen.

Comments are closed.