Concept programma Eredivisie, Ajax begint met thuiswedstrijd tegen Heracles

De KNVB heeft het concept programma voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het nieuwe seizoen 2018/19 gaat van start op vrijdag 10 augustus en Ajax zal op zaterdag 11 augustus beginnen met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Het programma kan nog wijzigen aangezien de KNVB het programma vandaag presenteert aan alle clubs en afgevaardigden van de gemeenten en politie. Tevens zal het optreden van Ajax in de Champions League of Europa League invloed gaan hebben op het programma. Ook is er besloten dat de wedstrijden op zondag niet meer om 12:30 uur zullen starten maar om 12:15 uur, dit om een betere aansluiting te hebben met Fox Sports, zodat er hoe dan ook op tijd doorgeschakeld kan worden naar de wedstrijd van 14.30 uur. De eerste Klassieker staat gepland op zondag 28 oktober om 14;30 uur in de Johan Cruijff Arena.

Klik hier voor het voorlopige programma.

 

Related posts

13 Comments

 1. Jimmy1971

  Ben benieuwd, gelijk gas erop geen excuses en vol gaan voor het kampioenschap !
  Nog een jaar zonder prijzen zou echt schandalig zijn..

  1. marcussboss

   dat zeker! vorig jaar begon het echter ook met een verlies partij tegen Heracles geloof ik! laten we hopen dat het dit jaar gelijk vanaf het begin goed gaat lopen en day dolberg zn oude vorm weet te pakken.

   1. Mr Ajax

    Wordt een mooi seizoen marcuss, maar dat denk ik altijd aan het begin van het seizoen!

  1. Koning Haarms Wolfs

   Hoezo mazzel? Ik denk dat die Tukkers hem beter verstaan dan Ajax…?

 2. dioajax

  Hoop dat ze klaar zijn om meteen winnen te maken…ik ben niet zo positive dit jaar dat we kampioen worden want ik denk dat ten hag niet een goeie trainer voor ajax is…hoop dat alles goed komt en dat we kampioen worden en tenminste in europa te over winteren…hoop dat er goeie versterkingen komen en dat ze meteen alles winnen…succes ajax

 3. Prinsengracht

  Gewoon net zo lang alleen maar winnen tot je minstens 5 punten voor staat. En dan blijven winnen?

 4. Charka53

  Nou Ten Hag je mag laten zien wat je waard bent ik verwacht vanaf de eerste wedstrijd niets minder dan drie punten en een kampioenschap , succes

 5. Mr Ajax

  Hoezo trouwens een kwartier eerder voor fox? Je kan met jouw afstands bediening gewoon op het knopje drukken voor de volgende wedstrijd, dat hoeft toch geen kwartier te duren?

  1. Mr Ajax

   Ik las net dat het met de VAR ( videoscheids) te maken heeft, daardoor kunnen wedstrijden uitlopen, heeft dus niet met Fox te maken.

Comments are closed.