‘Ajax volgt middenvelder Edwards (19) van Tottenham’

Ajax volgt met interesse de ontwikkelingen rondom Marcus Edwards, een 19-jarige middenvelder van Tottenham Hotspur. Volgens Het Parool hebben naast Ajax ook Newcastle United en RB Leipzig interesse in de speler die door trainer Pochettino ook wel de ‘kleine Messi’ wordt genoemd. De jonge Britse middenvelder staat nog tot 2020 onder contract bij Tottenham Hotspur maar ziet daar geen perspectief meer. Afgelopen seizoen werd Edwards verhuurd aan Norwich City. 

Bron: Het Parool

Related posts

39 Comments

 1. Jimmy1971

  Speel zijn naam door aan Barcelona, dan kan hij met de ‘grote’ Messi werken en dan kan Frenkie blijven!!

 2. Mr Ajax

  Ik moet het eerst zien bij zulke spelers, het lukt net. Iet in engeland waarom zou die dan wel slagen in Amsterdam?

  1. Ajax013

   Misschien omdat er een voetbalsverschil ligt van jawelste tussen nederland en engeland ?

   1. Mr Ajax

    Maar niet elke matige voetballer in engeland is een goede voetballer in NL

 3. AFCA my World

  Prima vervanger voor Frenkie, kopen een jaar wennen en dan Frenkie opvolgen ! ⚽️

 4. Mijn Club

  Als hij zo goed is, waarom speelt ie dan niet met regelmaat? De ‘echte Messi’ was direct goed en scoorde alleen in zijn eerste jaar nog niet zoveel als dat hij later constant wel deed. Als deze jongen zo goed is, waarom zouden ze hem dan überhaupt laten gaan. Hoogstens in een verhuurconcept, om hem klaar te stomen voor het eerste elftal. Wij hebben genoeg van dat soort talenten in huis. En huren zou ik echt nooit doen. Kopen zou kunnen, mits ie echt goed kan worden (potentieel heeft). Daarna zou je hem voor veel geld kunnen verkopen. Maar in eerste instantie zeg ik: we hebben voldoende eigen kweek.

  1. Mijn Club

   Zojuist naar aantal beelden van Marcus Edwards gekeken, maar het joch heeft wel talent en lijkt id wel bij Ajax te passen qua stijl. Huren: no way. Kopen: mag van mij. Is toch een voetballer voor wie je wel naar het stadion komt.

   1. Mijn Club

    Bedenk met net wel, dat je van minstens 10 Ajax talenten, Kluivert incluis, zulke beelden kunt maken. Compilaties zijn niet altijd een juiste weergave. We dachten van Muric ea ook dat ze toppers zouden worden.

    1. Iamsterdam2015

     Precies Mijn Club. Ik heb het nooit zo op die youtube beelden die een eenzijdig beeld geven, dan maak je zelfs een Hoofdklasser een topspeler. Je hebt tegenwoordig toch scoutingsrapporten?? Gewoon uitgebreidt beoordelen en dan pas kopen als hij een meerwaarde heeft een aantoonbaar dezelfde zo niet betere kwaliteiten heeft dan de huidige spelers.

    2. jood84

     ik heb hem 2x zien spelen, ik vond het een prima speler maar niet opvallend goed( ben ook geen scout) maar als ze nu deze jongen gewoon even volgen en bestuderen dan horen we vanzelf wel wat die echt kan ?

 5. HURBIE

  Geef nu eens meldingen als er wat gekocht of verkocht wordt
  Allerlei namen gaan hier vooorbij

 6. dioajax

  Ben zoooooo moe om altijd 19 en 20 te zoeken…geef geld om ervaring te brengen om onze team goeie prestatie brengen…altijd jonge jongens…ben zo moe pffffffff…midden van juni en geen echte versterking binnen niks…wat een bestuur…

  1. Mijn Club

   Opzich wel CHARKA. Er is al het eea gekocht en men is nog bezig met oa Tadic om maar wat te noemen. Zie hem nog niet zo snel komen, maar toch. Magalan is 24 geloof ik. Nog niet 101% binnen, maar gaat wel komen lijkt me.

 7. LeroyT

  Ik wil suarez terug naar amsterdam in ruil met Frenkie. Ze halen daar toch Griezmann dan zie ik het wel zitten.

  1. Mijn Club

   Zou ook leuk zijn, maar we hebben voldoende goede spitsen: Huntelaar, Dolberg, Sierhuis. Hoop dat Sierhuis voldoende minuten mag maken komend seizoen.

 8. timkloppers

  vorige week is er gezegd dat Spurs hem wil ruilen + x miljoen voor een ajax speler.
  De vraag is het de ligt of neres. Allebei bij Spurs in beeld.

  1. Mijn Club

   De Ligt lijkt me sterk, tenzij Alderwereld vertrekt. Neres behouden. Is beter (alhoewel redelijk vergelijkbaar qua spel en techniek) met Edwards. T’ham wil een enorm bedrag voor A’wereld, terwijl deze nauwelijks heeft gespeeld. Daarnaast vind ik dat T’ham minder betaald voor spelers tov veel andere clubs.

   1. JohnDoe77

    Ze betalen blijkbaar genoeg om toch een aardige selectie bijeen te kopen..

 9. Ptr

  Een jochie van 19 kopen….. waarom zou hij in NL willen spelen? Tegen welk salaris? Kom op wordt wakker zelfs dit soort kabouters komen echt niet naar NL. Eerst dat salaris plafond omhoog.
  Nu Kluivert naar Roma gaat waar hij weinig gaat spelen zou het wel lachen zijn als salaris plafond flink omhoog getrokken wordt.

  1. Finidi

   Ja max 5 miljoen pjr excl 7,5 miljoen premies x25 contractspelers dan zijn we over 4 jr net zover als Twente. Laten ze op het behalen van maar beste premies invoeren, misschien dat ze dan de wedstrijden wat scherper beginnen! Maar ja dan kmt er helemaal niks meer onze kant op of we krijgen Pampers als hoofdsponsor!

   1. Ptr

    Zie je met beetje creativiteit kom je met een goed voorstel.
    Zouden ze dat wel hebben in de directie? ( creativiteit ) of gaat alles via het afgekaderde systeem van de AEX

   2. Mijn Club

    FINIDI: in de tijd met ABN als sponsor, was er idd een premie van 10 mln te verdelen. Ik weet niet of zo’n ‘winstpremie’ nog steeds bestaat, bijv in gebal van EL, of CL inkomsten? Premie bij winst is mogelijk en salarisplafond bij een aantal spelers is mogelijk. Dat hoeft niet bij alle spelers uiteraard en dat hoeft ook niet met 5 mln per persoon. Uiteraard niet zo hoog. Een andere mogelijkheid is dat een speler blijft en bij een latere verkoop een x bedrag meekrijgt, ipv een hoger salaris. Bijv de Ligt blijft nog twee jaar met het huidige salaris. Hij wordt over twee jaar verkocht voor bijv 60 mln, en hij krijgt 4 mln mee. Ik noem maar een bedrag. In dat geval heeft ie eigenlijk 2 mln per jaar extra verdient. Ajax houdt aan de transfer dan ook voldoende over. Zo zijn er nog wel meerdere constructies te bedenken.

 10. Stimi

  Zullen we niet een paar klasbakken gaan halen, ipv van een tribune met wellicht talenten. Die lijden we zelf op

 11. Stimi

  Zullen we niet een paar klasbakken gaan halen, ipv van een tribune met wellicht talenten. Die leiden we zelf op

Comments are closed.