Ajax speelt tegen FC Nordsjælland én Steaua Boekarest

Het was al een tijdje bekend dat Ajax op 7 juli een oefenwedstrijd speelt tegen het Deense FC Nordsjælland en die wedstrijd zal om 15:00 uur plaatsvinden op het veld van SDC Putten. Tevens zal de selectie van Erik ten Hag op die dag nog een wedstrijd spelen en zal het om 19:00 uur uitkomen tegen Steaua Boekarest en die wedstrijd zal worden gespeeld in Hattem.

Over de trainingskampen in Duitsland en Engeland is inmiddels ook iets meer bekend. Van 25 tot en met 30 juni verblijft de selectie in Klosterpforte en dat ligt in de buurt van Bielefeld. Daar zal een oefenwedstrijd worden gespeeld maar tegen wie is nog niet bekend. Wat wel bekend is is dat de wedstrijd op verzoek van de Duitse autoriteiten achter gesloten deuren zal worden afgewerkt. Van 14 juli tot en met 20 juli verblijft de selectie in Birmingham.

Bron: Ajaxlife

Related posts

13 Comments

 1. Dagrump

  Succes boys!! Een goed begin is het halve werk!! Zorg dat er straks een hecht echt team staat !!

 2. Zlatan4ever

  Wij kijken er naar uit !
  Ondanks alle perikelen kijk ik uit naar een volgend seizoen met leuk voetbal en wie weet het 34e kampioenschap

 3. Wenen 1995

  En daarna vol gas de voorrondes CL in. Hopelijk dit keer wel succesvol. Al denk ik dat we meer te zoeken hebben in de EL. Maar wij zijn Ajax, dus gaan voor het hoogst haalbare.

  1. Bakkie

   Ik denk dat er weinig clubs zijn die niet voor het hoogst haalbare gaan, Wenen 1995 😉

 4. Finidi

  Er is geen excuus om dit seizoen geen kampioen te worden! Wij zijn Ajax en geen Feijenoord!!!!

 5. Peter kopsterk

  Die oefenwedstrijden zeggen allemaal niks. Gaat erom dat ze er staan bij de eerste wedstrijd van de voorronde CL.

  1. AFCA my World

   Het is toch leuk om al voor het echte werk begint je club aan het werk te zien ? Kijken als je in de buurt bent, of er speciaal voor gaan reizen is een optie,ik zal er een paar gaan bijwonen ! Spek je de amateurclubs ook nog eens ? ! ⚽️

Comments are closed.