Papierwerk afgerond: Muric verhuurd aan Pescara

0221ajax-excelsior_muric

Robert Muric gaat definitief aan de slag bij Pescara. De Telegraaf meldt woensdagavond dat het papierwerk is afgerond en dat de twintigjarige rechtsbuiten voor de rest van het seizoen door Ajax wordt verhuurd. Pescara heeft tevens een optie tot koop op Muric bedongen. Volgens bronnen zal Pescara zo’n drie miljoen euro op tafel moeten leggen als het volgend jaar definitief wil binnenhalen.

 

Robert Muric kon als toptalent van Dinamo Zagreb alle kanten op maar koos voor Ajax, omdat hij dacht dat de kans op een doorbraak in het eerste elftal daar het grootst zou zijn. De aanvaller debuteerde inmiddels ook in het eerste elftal, maar van een echte doorbraak is nog geen sprake. De vraag is nu of dat nog wel gaat gebeuren voor de ongeduldige Kroaat. Vader Branko Muric vertelde onlangs al dat zijn zoon niet nog eens een heel jaar bij Jong Ajax wil gaan spelen. De twintigjarige Muric speelde tot dusver 46 competitiewedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League en kwam tot 2 competitieduels voor Ajax 1.

Related posts

16 Comments

    1. jood84

      je zal zien. daar speelt die de sterren van de hemel en word die overgenomen voor 3 miljoen.. 2 jaar later word die verkocht voor 13 miljoen. echt typisch ajax

    2. jojocoolio

      Zonde zonde zonde…. Maar goed we wachten wel weer af wat er uit de hoge hoed voor terug gaat komen… Ziyech misschien toch

  1. KBouter

    En speel de pannen van het dak, zodat Ajax volgend seizoen niet om je heen kan. Succes Muric.

    1. De seijs

      Ja dat weet ik niet Huib. Als zijn vader al zeg dat Muric niet een heel seizoen op de 2e viool wil spelen ja wat krijg je dan. Straks weer zo’n gevalletje Boillesen en daar zitten we niet op te wachten.

  2. -buitenkantje rechts-

    Jammer jammer jammer..
    Nogmaals.. Ajax heeft buitenspelers nodig en verhuurt dan Muric.. Voor mij onbegrijpelijk! Deze jongen moet gewoon bij Ajax1 de concurrentie aangaan met Younes.. Zoals Cerny dat moet bij El Ghazi.. Begrijp er niks van!

  3. dickst14

    Ja. Het is de hele tijd: we hebben alleen nog een buitenspeler nodig. Ben erg benieuwd want hij zal dan beter moeten zijn dan Muric. Zal wel een type Sana worden ben ik bang.

  4. Rinus

    Met alle geweld binnen gehaald en nu dit, jongen heeft nog geen kans gehad! Die verhuur is slim, hij wordt beter door wekelijks te spelen, de optie tot koop is oliedom!!!

  5. JohnDoe77

    Als het echt zo’n topper was, zou Ajax hem echt wel een kans hebben gegeven en was hij nu wel bij een meer aansprekende club terecht gekomen toch? Denk niet dat er veel meer inzit als dit, vooral ook omdat hij al 20 is. Succes bij Perdinges…

  6. AFCA my World

    Dan ga je 11 miljoen betalen voor een jongen die je zelf hebt rondlopen, hoe stom kan je zijn,heeft echt wel talent maar ook weer geen kans gekregen. (Oke ik weet het is een rechtsbuiten en niet links,maar met bijv el ghazi en cerny kun je schuiven, en waarom kan dat met hem dan niet?).

Comments are closed.