Zeven Ajacieden in voorselectie voor Oranje en drie voor Jong Oranje

0331klaassen-oranje

Oranje zal op 1 september een oefenwedstrijd tegen Griekenland spelen en bondscoach Danny Blind heeft zeven spelers van Ajax een plek gegeven in de voorselectie. In deze lijst staan: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Jairo Riedewald en voor de eerste keer Mitchell Dijks. Klaas-Jan Huntelaar zal ook van de partij zijn maar dat geldt niet voor Kenneth Vermeer en Arjan Robben. Op 26 augustus zal Danny Blind de definitieve selectie bekend maken.

Voor Jong Oranje heeft coach Fred Grim heeft de voorlopige drie Ajacieden voor het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland geselecteerd: Donny van de Beek , Anwar El Ghazi en Daley Sinkgraven. Vrijdag 2 september 18.15 uur (17.15 uur Nederlandse tijd) speelt Jong Oranje in Minsk zijn zesde kwalificatieduel voor het EK 2017 in Polen. Ook Jong Oranje-coach Fred Grim zal, net als Danny Blind, vrijdag 26 augustus de definitieve selectie bekendmaken.

Related posts

33 Comments

    1. jojocoolio

      Voor de ervaring is het goed maar door het drukke programma ben ik er niet blij mee… Toch succes vir onze mannen

      1. 11Younes11

        Gelukkig krijgt Cillessen meer krediet van de bondscoach dan van zijn eigen “supporters” hier…

        1. imoJC

          Hoop dat er veel ook echt mogen spelen. Alle ervaring op internationaal niveau is broodnodig ft voordeel bij het clubteam.

  1. -buitenkantje rechts-

    Super!!
    Allemaal ervaringen die ze mee terug nemen naar Ajax.. Mooi signaal naar andere spelers.. Presteer je bij Ajax1 dan is er een grote kans dat je ook voor Oranje wordt uitgenodigd.?

  2. AFCA my World

    Er zullen er zeker nog een paar afvallen (cilissen,tete bazour en klaassen) die halen momenteel allemaal hun niveau niet !

  3. Ajax nr 1

    De helft blijft nog niet over. Als je met oranje door wil zal je verder moeten zoeken dan deze zeven in ieder geval.

  4. bloedgroep AFCA

    die Blind…..wil gewoon het succes van het moment van Ajax kopiëren….was sarcastisch voordat ik o erladen wordt met ieders emoties

  5. f-side64

    die blind is eindelijk helderziende zo hoort het van beste en zeker mooiste club de meerderheid van ajax

  6. Gianni

    Barcelona is in onderhandeling met Cillessen moet voor 10/12 mil de overstap maken als bravo naar city vertrekt

  7. jojo123

    Mensen hebben het hier iver cillissen dit cillissen dat… En volgende week stopt hij tien 100% kansen en dan hoor je deze mensen niet…

  8. Iamsterdam2015

    Cillessen maakt een paar fouten/ tjes en men valt hem meteen af hier….. Kan ik wel mijn seizoenskaart opzeggen na de blamage van vorig seizoen en de klapper tegen degraafschap war het kampioenschap koste, successupporters!!!????

    1. imoJC

      Is niet van de laatste wedstrijden hoor. De tweede helft van afgelopen seizoen was ook niet echt sterk. Spel voortzettingen zijn nooit sterk geweest.

Comments are closed.