Perez: ‘Ziyech heeft de creativiteit die Ajax mist’

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

Bij FC Twente spreekt men nog steeds de hoop uit dat het Hakim Ziyech kan behouden voor de club maar inmiddels lijkt het er steeds meer op dat Ziyech kiest voor een transfer. Oud-Ajacied Kenneth Perez is van mening dat Ziyech er goed aan zal doen om te verkassen naar Ajax.

‘Eerlijk gezegd zie ik hem beter passen bij Ajax dan bij PSV als hij toch kiest voor een binnenlandse transfer. Ziyech heeft creativiteit in zijn spel en dat zie ik momenteel alleen bij Davy Klaassen op het middenveld van Ajax. Stel je voor dat je een speler aantrekt die alles heeft, hij kan een man uitspelen, heeft scorend vermogen, beschikt over een prima vrije trap en heeft een goede steekpass. Dat missen ze nu erg bij Ajax en Ziyech zou dat zeer goed kunnen opvangen. Ajax is gebaat bij een speler van het kaliber Ziyech’.

Bron: Fox Sports

Related posts

46 Comments

    1. jojocoolio

      Misschien kan Perez met overmars gaan praten…. Sterker nog misschien kan perez in het technische hart van ajax gaan functioneren….

      1. De seijs

        Ziyech heeft al eerder aangegeven dat hij ajax niks vond. Toen psv kampioen werd stond hij breeduit te lachen en vond het prachtig dat ajax geen kampioen was geworden. En hij vroeg zich hardop af of ajax wel geld uitgaf. Dus dan is het toch bekend dat hij zelf niet naar ajax wil. Of is hij zo dat nu geen buitenlandse club hem wil hebben dat hij wel voor een overgang naar ajax ziet zitten?

        1. Litmanen

          Ik vind het niet zo belangrijk wat Perez vind. Ziyech is een aanwinst voor elke ploeg, maar juist Perez zou moeten weten dat creativiteit en een goede steekpass bij Ajax al in huis zijn.
          Je moet de betreffende spelers alleen willen opstellen op hun favoriete plek.
          En dan heb ik het over Sinkgraven en Nouri.

          1. HURBIE

            Daar hoef je geen Perez voor te heten omdat te zeggen.Dat roepen wij al maanden op deze Site

        2. Niels1983

          Je weet hoet het gaat in de voetbalwereld de seijs als psv niet komt maar ajax wel ik denk niet dat deze jongen naar een everton ofzo gaat ik denk als hij uit nederland weggaat is het een topclub geen subtop

      1. Indojood

        Op rechts is ie nutteloos, op 10 kan ie zeker uit de voeten. Hij is positioneel goed en kan de bal één keer raken.

        1. frenkynairo

          dus daar heb je dan ook wat aan op recht indojood. lange pass achteruit van moisander in een keer door schone , goal sightsorson voorbeeldje. en dan hebben we t nog nie eens over schone ze vrije trap

  1. jojocoolio

    Leuk dat we het hier lezen maar wil iemand dat aan mark netto uitleggen … Hij heeft nog een paar dagen

    1. BobbyHaarms

      Wij als kenners hier op dit forum wisten dit al een tijdje Kenneth. Maar Ajax wil maar niet naar ons luisteren..

  2. Toppertje

    De miskoop Sulemani heeft een verlammend effect gehad. Ze durven gewoon niet meer terwijl dit inherrent is aan het aantrekken van spelers. Soms gok je goed en soms gok je fout. Bij Ziyech zou ik de gok wel durven al is dat natuurlijk makkelijk gezegd.

    1. Indojood

      Deze gok is verantwoord. Je zult niet in de financiële problemen komen. Met Marco (en het blijft pijn doen om dit te zeggen over de op één na beste Ajacied ooit) en Jol ging de geldkraan wagenwijd open.

      1. Toppertje

        Ik vind de gok, vind het zelfs geen gok, ook verantwoord. Probleem is alleen dat Ajax a.g.v. de uitgaven in het verleden zo een verstikkend uitgavebeleid heeft opgelegd dat ze bijna niks meer kunnen doen op de transfermarkt. Terwijl Ajax nu direct behoefte heeft aan versterking roept men hier om Nouri. Geweldig talent maar allerminst zeker of die al sterk genoeg is om meerdere wedstrijden laat staan in de topwedstrijden dit te brengen. Schone heeft het goed gedaan maar is m.i. Illustratief voor het matige niveau wat Ajax jaren heeft gehad. Hij mag natuurlijk nog niet de veters strikken van Ziyech.

        1. Indojood

          Je hebt gelijk. Nouri is nog erg jong. Als je Ziyech voor 3 jaar vastlegt en hij vertrekt over twee jaar, dan moet Nouri het stokje definitief overnemen. Voor Schöne is slechts een reserverol weggelegd maar hij is niet slechter dan wat er nu in loopt.

          1. Indojood

            Wij zijn het heel vaak eens, Toppertje. Samen met nog een paar gelijkgestemden zouden wij Ajax moeten runnen…??

  3. Charka53

    Dat vinden we allemaal maar vinden Marc en zijn vrienden dit ook of is hij weer bang voor een onhandelbare speler.

  4. Joep

    Ik hoop dat Marc dat ook ziet en dat hij bereid is om Ziyech te kopen. Ziyech is zeker een meerwaarden voor onze club.

    1. f-side64

      Marc heeft zoveel geld maar een goede wekker en telefoon niet omdat hij wel wakker is als het om een koopje gaat maar als hij 1 topper aangeboden krijg slaapt smurfje overmars en ff bellen naar ff twente is gratis als ziggo je sponsor is

  5. vanzanten

    Marc wacht waarschijnlijk tot de laatste dag om de prijs te drukken. En komt er dan om 12 uur ’s avonds achter dat het niet op tijd rondkomt.

  6. Iceman

    Dit wordt Niks met Ziyech en Ajax. Want als Marc en Ajax Ziyech echt wilde hebben dan hadden ze hem al lang en breedt binnen gehaald. Marc is aan het treuselen en sleuren en Marc wacht tot op het laatste moment en dan vist hij straks weer achter het net zoals altijd. Met zo veel centjes op de Bank Rekening en er niks mee doen goed bezig. De concurentie wordt als maar beter en sterker wij kunnen niet eens winnen van RodaJC in plaats van winnen van Rostov dat wordt weer niks morgen…..

  7. JohnDoe77

    Slimme kerel die Perez! Misschien moet hij zelf Marc eens bellen om het uit te leggen? Straks gaat Klaassen een keer weg en hebben we echt een probleem!

  8. Ajaxslied

    misschien moeten jullie eens stoppen met zeiken op overmars. Al zou hij het geld uit willen geven dan zal hij eerst toestemming moeten krijgen zoals bij elke transfer die hij doet. Het bestuur achter overmars heeft het voor het zeggen. Maarja voor de simpele zielen is het altijd makkelijk om naar 1 persoon te wijzen en af te zeiken zonder er ook maar een beetje verstand van te hebben.

    1. f-side64

      Nee want ze gaan alleen voor 3de rangs spelers kijk maar naar westermann sinkgraven gudelj 4gever en in het verleden voor mido atouba moisander sigthorsson

  9. KBouter

    Ziyech, hele goede voetballer en heeft creativiteit. Maar als Ajax hem gaat kopen voor 10 mio, is het als kotsen op Cruijffs graf. Hier was Cruijff Never nooit akkoord mee gegaan, wetende dat Nouri en vd Beek eraan komen.

    1. AFCA my World

      Die zijn nog te jong voor een heel seizoen ! Je kunt hem nu geweldig goed gebruiken !

  10. AFCA my World

    Zie je nu wel,iedereen ziet het behalve het technisch mishart,ga hem nou gewoon halen,hij brengt zijn geld echt wel op,en het belangrijkste voor jullie je kunt nog meer aan hem verdienen bij een eventuele transfer over 2 a 3 jaar !

  11. Ajax_the_best

    Ben benieuwd, meer creativiteit op het middenveld kunnen we zeker wel gebruiken. Helemaal voor de CL in Europa.

Comments are closed.