Traoré: ‘Teleurstellend begin, weet zeker dat het snel beter zal gaan’

0813ajax-roda_traore2

Bertrand Traoré kwam als invaller bij Ajax binnen de lijnen tegen Roda. Hij baalde na afloop voor de camera van Fox Sports dat zijn debuut in het water was gevallen. ‘Dit is een enorme teleurstelling. Het is pijnlijk om zo de gelijkmaker tegen te krijgen in de laatste minuut terwijl we veel beter waren. Ikzelf had twee kansen. Het zat niet mee, maar ik weet zeker dat het snel beter zal gaan.’

De spits was blij met de staande ovatie bij zijn debuut. ‘Natuurlijk zal ik zoals altijd laten zien wat ik kan. Ik wil het vertrouwen terugbetalen. Het is een mooi gevoel om terug te zijn in de Eredivisie.’

Related posts

52 Comments

    1. marcussboss

      Ja precies! erg jammer dat ze dit zo hebben weggegeven, maar dolberg was toch wel een lichtpuntje

      1. De seijs

        Dat hoop ik ook jojocoolio maar dan moet het echt stukken beter. Hoop dat er dan eens een opstaat in het veld die die gasten eens bij de hand neemt. Want zo’n speler missen we.

        1. HURBIE

          Daar is Idd nog steeds een gebrek aan
          Een echte manis van alles
          Ziyech in een vrije rol in het team

        2. bloedgroep AFCA

          we hebben Westermann gekregen toch? hoop dat hij ze een beetje kan aanmoedigen vanaf de tribune

    1. Charka53

      Ik ook niet EvdB het moet veel beter en scherper de kansen die je krijgt moeten er gewoon in en van achter opletten !!!

      1. HURBIE

        Traore we hadden je graag een droomdebuut gegund
        Helemaal voor ons zelf dan hadden we teminste gewonnen

  1. -buitenkantje rechts-

    Een klasse spits!
    Daar gaan we met op het vinketouw Dolberg/Zivko/Cassierra nog veel plezier aan beleven.

  2. Ajax nr 1

    Ga nu maar snel doelpunten scoren Traore want 0 uit 2 kunnen wel meer spitsen. Doe waarvoor je gehaald ben en ga scoren.

      1. Ajax nr 1

        Hij had 2 kansen waar er zeker 1tje van had moeten zitten. Of je nu 90 min speelt of invalt dat maak niet uit Imojc een kans blijf een.kans

  3. Ajax_the_best

    Weer verdedigend zeer teleurstelend…zat gewoon te balen op de tribune. En dan die laatste tegengoal, Tete staat gewoon met drie vrijstaande Roda spelers voor het doel…..de rest staat stil en komt weer te laat. Niemand die aktief verdedigd, net als bij de eerdte goal. Als ze Dinsdag weer zo verdedigen, dan hoor je gewoon niet in de CL thuis….helaas (zeer frustrerend)

  4. Ajax_the_best

    Traore lijkt mij inderdaad wel een zeer goede speler, maar het team moet beter op elkaar ingespeeld raken de komende wedstrijden. Top gozer.

  5. quadsboy

    Je bent al voor de leeuwen gegooit je heb geen keus Traore,maar ik ook ik zelfs geloof dat het spel beter gaat worden

    1. BobbyHaarms

      Je zou toch zeggen na afgelopen seizoen dat we genoeg “normale” verdedigers hebben (die nota bene het minst gepasseerd waren). Maar als je dan dit amateuristische gepruts aankijkt in de verdediging ga je je afvragen hoe dat in godsnaam mogelijk was.

        1. BobbyHaarms

          Precies Quadsboy, scherpte én concentratie! Juist als verdediging hoor je die 2-1 en dus 3 punten koste wat kost over de streep te trekken, al praten we slechts over Roda. Doe je dit Europees tegen een beetje tegenstander ga je met een 3-0 nederlaag douchen.

  6. JCruijff

    En Sinkgrave verkopen. Deze gast speelt 80% breed of terug. Heeft geen enkel creatief idee. Snap niet waarom Nouri nog steeds niet zijn debuut heeft gemaakt. Hij is wel creatief en scoort. Type Eriksen. Wordt wakker Ajax. Haal Ziyech op. Verkoop El Ghazi die totaal niet rendeert en stel altijd onze eigen Arjen Robben op >>>> Vaclav Cerny

  7. JCruijff

    We hebben al een uutstekende verdediger in huis Matthijs de Ligt. Niet nodig om te kopen. Leeftijd maakt niks uit her gaat om kwaliteit. Ik schat de Ligt hoger in dan Riedewald die doorlopend verdedigend steken laat vallen

  8. imoJC

    Even een reactie op oa EugAjax elders op het forum: Ajax heeft ongeveer 2×10 minuten (begin eerste en begin tweede helft) het nieuwe Bosz spel kunnen laten zien. Voor de rest was het inspiratieloos, traag en fantasieloos. Het probleem van het middenveld. Jammer dat Riedewald weer een linie was terug gezet. De doelpunten hadden niets te maken met het Bosz systeem. Ajax gaf bij het eerste doelpunt Roda gewoon vrij baan nadat er van achteruit door Sanchez een verkeerde inspeelpass was gegeven. Sanchez viel mij overigens erg tegen. Bij het eerste doelpunt verkeerde kant verdedigen en voor het merendeel stond hij tijdens de wedstrijd lucht te dekken en liet hij zijn man volledig vrij staan. Lichtpunt was Dolberg en dan vooral zijn tweede goal. Dat de scheids klote was doet niet eens ter zake, Ajax heeft de punten gewoon van zichzelf verloren.

  9. JCruijff

    Bij het roeien zit er een stuurman in de boot die het tempo aangeeft. Bij Ajax missen we zo’n stuurman, iemand die zijn bek open trekt, leiding geeft, het spel ziet, het tempo aangeeft, het team bij de hand neemt. Vortballen doe je met je hoofd en niet met je voeten. Ik zie veel te vaak dat er pas wordt nagedacht nadat de bal is aangemomen. Neen je dient voordat je de bal ontvsngt al gekeken te hebben wat de volgende actie gaat worden. Daardoor neemt het tempo toe. Ik zie dit wel bij de A1 en Jong Ajax af en toe. God wat mis ik Wim Jonk die dit onderdeel er wel inhamerde

    1. BobbyHaarms

      Ik mis hem ook JCruijff. Wat het eerste betreft, met Schöne in je elftal neemt het tempo zeker toe. En nogmaals, haal Nouri nou eens bij het eerste!

    2. Indojood

      De problemen zijn bij Ajax erin geslopen na het vertrek van Eriksen. Sindsdien is harde werker Klaassen te belangrijk gemaakt en is veel te weinig voetbal op het middenveld.

      Ajax moet er alles aan doen om Ziyech binnen te halen. Creativititeit, leiderstype en een beetje een klootzak.

      Bosz moet vol voor zijn eigen visie gaan. Wat ik gisteren zag was op twee gedachten hinken met het voetbal van de afgelopen jaren.

      Wim Jonk, hou maar op, hem ontslaan is een fout van ongekende grootte.

      1. imoJC

        Klopt helemaal. Te weinig visie van Bosz gezien en teveel het oude spelletje. Voor visie Bosz heb je denk ik buiten Ziyech ook vd Beek en Nouri nodig die vaker ingezet moeten gaan worden. Klaassen is momenteel een te grote vertragende factor.

  10. Jari_94-95

    Dat er een aantal gelijk gaan zeiken dat zo’n jongen er 2 moet maken maar jammer genoeg niet doet. Laat hem in godsnaam eens wennen zeg! Net als Westermann die gelijk met de grond gelijk gemaakt wordt.

  11. VanDattem

    Eens. Alleen Westermann, dát had niet zoveel met wennen te maken, dat was echt heel erg slecht. Die mist gewoon kwaliteit, snelheid en inzicht. Want dan wil ik onder het mom van wennen ook wel twee potjes meedoen.

  12. Vakje129

    Ik miste bal snelheid en scherpte van de verdediging , dat zijn punten waar hard aangewerkt moet worden anders wordt het Dinsdag niets.!

  13. ajacied1982

    van der hoorn moest toch weg.nou die had dit ook welgekund.die jongen liep een beetje slungelig.nou dat loopje van die gudelj en el ghazi dat is top.en dan halen ze die westermann.ik ben aanhanger van aanvallend spel.maar voetbal maar net als psv dan kom je het verst.dan is het zo volwassen ineens.

  14. fjonkman

    Traoré gaat er heus wel staan hoor. Die jongen speelde zijn allereerste wedstrijdje dus die moet eerst wennen aan zijn nieuwe teamgenoten. Daar maak ik me geen zorgen over. Maar de gatenkaas achterin baart me wel behoorlijk zorgen. Het lijkt wel alsof de wedstrijdinstelling van vorig jaar is blijven hangen. Nogal blasé.. En dat mogen de heren verdedigers zich best aantrekken..

  15. imoJC

    Zit nog even in het zonnetje de commentaren te lezen en EugAjax jij bent de winnaar van de lachstuip bij mij 🙂 Jij hebt gisteren kamikaze voetbal van Ajax gezien. De reden van het gelijkspel. Had ik maar kamikaze voetbal gezien dan had ik tenminste leuke acties gezien. A
    S je dit kamkaze voetbal noemt dan speelde Ajax onder Frank de laatste 2 jaar aanvallend. Maar bedankt dat je mij heerlijk hebt laten lachen en dat is niet vervelend bedoeld.

    1. EugAjax

      Veel in het stukje was ook bedoeld voor sarcasme dus ik ben blij dat er iemand om kon lachen. Daarom ook de link naar saaie 6-0 van FdB dus hoe saai moest dit zijn.
      Maar in sarcasme zit meestal ook wat serieuze toon. We gaan dit seizoen veel goals zien en ja ook van de tegenstanders. Zou me niet verbazen als Ajax meer dan 100 goals gaat maken maar ook ca 40 tegen krijgt. Zoals Cruijf weleens zei. Als je 1 keer meer scoort als tegenstander heb je drie punten. Proost nog

Comments are closed.