Schaken: ‘Dijks is echt een monster, een van mijn lastigste tegenstanders’

1205ajax-heerenveen_dijks

Ruben Schaken is zeer gecharmeerd van Mitchell Dijks, zo verteld hij met Goal. ‘Mitchell Dijks, ben ik een keer tegengekomen, maar ik merkte in de duels dat hij supersterk is’. Hij is echt sterk. Niet super wendbaar, maar ik vind het mooi om te zien dat hij echt stappen heeft gemaakt. Hij is echt een monster. Je komt er niet aan te pas.’

Volgens Schaken is Dijks niet alleen verdedigend sterk maar ook aanvallend. ‘Hij wilde een keer langs mij, maar ik wist dat hij buitenom wilde, dus ik ging rechts ervoor staan, maar hij gooit gewoon zijn klauwen opzij en gaat als een bulldozer er doorheen. Ik doe ook wel veel krachttraining, maar Mitchell is echt ongekend sterk. Ik denk dat dat een van mijn lastigste tegenstanders was.’

Related posts

29 Comments

    1. vjci

      Je kan wel een voorzet trainen, maar als je geen spits hebt om hem in te koppen of iets dergelijks, schiet je er ook niet veel mee op!

      Dus conclusie, laten we beginnen bin het kopen van een goede spits!!

  1. LeroyT

    Verdedigend een beest aanvallend af en toe nog zo onzuiver. Als dat beter wordt kan
    Hij echt wel uitgroeien tot 1 van de grote verdedigers van europa. Maar dan denk dat hij het best past in Italie.

  2. Ajax_the_best

    Dijks ontwikkelt snel en wordt steeds beter. Weet bijna wel zeker dat er meedere tegenstanders bang van hem zijn. Hopelijk speelt hij een top seizoen.

  3. Wandapanda

    Afgelopen seizoen sterk ontwikkeld. Gaat voorop in de strijd en durft zijn mond op te doen. Heeft ook techt van spreken. Altijd op en top gemotiveerd. Daar hebben we er meer van nodig.

    1. jojo123

      Dijks was toen een speler die je met een beweging het bos instuurde, nu is ie gewoon veel beter geworden diir zijn stage bij willem2. Nu is ie een killer geworden, nu nog de centrale verdedigende boys nog.

  4. fjonkman

    En of Dijks een monster is.. Heeft alweer een kaart op zak.. Maar hij heeft nog veel werk te doen.. Vooral zijn voorzetten zijn nog dramatisch slecht. Bijna elke voorzet vliegt over alles en iedereen heen. Oefenen dus!

Comments are closed.