‘Huntelaar ook in beeld bij Galatasaray’

huntelaar_afca

Ajax heeft de afgelopen weken laten blijken dat een terugkeer van Klaas Jan Huntelaar tot de mogelijkheden behoort mocht de huidige spits Arek Milik verkocht worden deze zomer. Inmiddels zijn er meer kapers op de kust en lijkt Galatasaray ook kans te maken op de diensten van Huntelaar, zo weet het Turkse Sporx te melden.

Galatasaray hoopt binnenkort de Duitser Thomas Schaaf aan te stellen als trainer en die is gecharmeerd van de spits waarbij hij de directie van Galatasaray al heeft getipt om gesprekken aan te gaan met het management van Huntelaar. Het salarisplafond bij Galatasaray ligt aanzienlijk hoger dan bij Ajax maar het blijft de vraag of Huntelaar nogmaals kiest voor een buitenlands avontuur of dat hij terugkeert bij Ajax. Huntelaar heeft nog een eenjarig contract bij Schalke’04 maar lijkt te mogen vertrekken daar hij ook een van de duurst betaalde spelers is in Gelsenkirchen.

Bron: Sporx

Related posts

26 Comments

    1. HURBIE

      We lezen nu al weken dat KJH zal komen maar let op dat het weer een broodje aap verhaal is
      Die gaat gewoon nog ff voor de Dinars
      Als AJAX hem echt had willen hebben ,dan hadden ze dat allang moeten doen
      ALLEMAAL PRAATJES

    2. Ajacied407

      Heb berichten gelezen op Facebook dat Huntelaar Galatasaray wel ziet zitten. Als dit waar is, kan hij beter wegblijven. Ik hoop en eigenlijk geloof ik niet dat hij Galatasaray boven Ajax zal kiezen.

    3. BobbyHaarms

      Ik denk niet dat Huntelaar zozeer voor de munten gaat kiezen maar dat de situatie nu eenmaal zo is dat we Milik (nog) hebben, en we kunnen nu eenmaal geen opvanghuis voor spitsen worden. Hoop wel dat KJ komt, graag zelfs!

      1. Litmanen

        En weet je wat er gebeurt als hij voor Turkije kiest? Dan krijgt hij van al zijn “fans” hier dezelfde bakken stront over zich heen als vdVaart het afgelopen jaar.
        Want zo gaan wij namelijk om met onze vedetten. En dan is Klaas Jan nog niet eens een kind van Ajax……

        Maar ach, waar zeik ik over, zelfs Iniesta wordt in de Arena uitgefloten. Hoe diep kan de “supporter” zakken?

    4. Geroldkohlen

      word gewoon weer te laat gehandeld, we zijn altijd eerst bezig talenten binnen te halen, maar dat moet verdomme eens andersom zijn, eerst de kanonnen om te presteren en dan pas de talenten!!! Marc haal Hunter nu binnen heb liever een keer een spits teveel dan te weinig.

      1. De Ajacied

        Dan weet ik wel wat hij gaat doen, naar Turkije voor de euro’s
        ❌ ❌❌

    5. Ajax nr 1

      Maak je niet druk!!Die gaat niet komen bij Ajax. Koop of huur iets waar je beter van wordt. Een beul van een verdediger en een creatieve middenvelder bv. Blijf niet op de centen zitten want als je prijzen pak betalen ze zich terug. Stelletje gieren ga nu eens aan het werk en geef Ajax zijn status terug.

      1. 11Younes11

        Stelletje gieren? Ze hebben net 11 miljoen uitgegeven, zonder dat ze ook nog maar een speler verkocht hebben… Hou toch op

  1. Iceman

    Ik hoop van harte dat Klaas terug komt naar ons aller Ajax. Maar ik denk toch van niet er zijn zoveel oud Ajax spelers die dit roepen maar voegen nooit de daad bij het woord. Dus ik wacht rustig af.

  2. -buitenkantje rechts-

    Hij gaat niet naar Galatasaray.. Natuurlijk zijn er meer clubs geïnteresseerd.. Maar hij gaat naar Ajax of hij blijft bij Schalke. Punt is dat eerst Milik verkocht moet worden voordat KJH aangetrokken mag worden. Milik vertrekt na het EK. Ajax kan nu een goede prijs voor hem krijgen.. Maar dat betekent dat we nog even geduld moeten hebben, maar ik denk dat de kans groot is dar hij komt.

  3. woody79

    nu je milik op het ek ziet zal hij gewoon volgend seizoen bij ajax spelen. hoop dat die colombiaan iets is want the hunter gaat niet kommen niet

  4. De seijs

    Ik denk dat achter de schermen ajax en klaas jan al tot een akkoord zijn gekomen. Alleen Milik moet nog verkocht worden dan pas wordt het bekend gemaakt dat Klaas jan getekend heeft voor ajax . Alles heeft temaken met de transfersom van milik.

  5. Iamsterdam2015

    Het is denk ik meer de wens van de supporters dan dat hij daadwerkelijk heeft gezegd dat hij er wel oren naar heeft om Terug te komen. Tenminste ik heb het nergens gelezen maar kan het fout hebben. We woedt een verhaal in de wereld geholpen en dat gaat er dan bij de meeste mensen als zoete koek in. Komt hij zal het super zijn, komt hij niet dan moet Ajax een ander zoeken. Ajax/Marc overmars is heus wel bezig dat geloof ik wel…..dus afwachten.

    1. AFCA my World

      Ik heb het ook nergens gelezen,maar hij zal niet voor Gala kiezen denk ik,hij blijft zitten waar hij zit of komt naar Ajax (hopelijk), ik denk dat hij toch in Duitsland blijft,heeft het prima naar zijn zin en wil het waarschijnlijk niet verruilen !

  6. PvL020

    Lijkt…… Misschien……. Als……. Allemaal woorden die onzekerheid uiten… Rustig afwachten maar en nergens vanuit gaan zeg ik. Idd Milik is er nog steeds, dus…….

  7. Reneb

    Marc heeft hier niet de belangrijkste stem in. de rvc moet akkoord geven voor de financiële huishouding. En die wil eerst met zekerheid Milik slijten.

  8. Charka53

    Kennen jullie die mop van die spits die naar Ajax komt …….nou die komt niet.

  9. KBouter

    En weer zijn er sneue gasten die deze topic gebruiken om die vette frikandellenvreter bij Ajax binnen te praten.

Comments are closed.