Ajax speelt oefenwedstrijden tegen AA Gent en Krylia Sovetov

kaagent-ajaxlogos

Ajax zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen twee oefenwedstrijden afwerken op het sportcomplex van amateurclub USV in Nieuwleusen. Op zaterdag 16 juli speelt Ajax om 15:30 uur tegen AA Gent waarna er om 18:00 uur een wedstrijd volgt tegen de Russische club Krylia Sovetov. De kaartverkoop voor beide oefenduels verloopt via de website van USV. Daarnaast zijn tickets ook te verkrijgen via de balie bij hoofdingang E van de Amsterdam ArenA. Tickets zijn voor beide duels geldig.

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

      1. Michielafca

        er zullen mensen zijn die zeggen: maar AA Gent is de #3 van België maar dan nog kom op man zijn toch geen potten dit. Als dat je graadmeter is.

      2. BobbyHaarms

        Het zou wel prettig zijn om de aankomende periode zoveel mogelijk (oefen)wedstrijden te spelen om aan elkaar te wennen. Niet alleen met het oog op de competitie maar zeker ook voor de voorronde CL, niet dat we straks weer voor aap staan.

        1. Litmanen

          Inderdaad Bobby. Zoveel mogelijk. Kwaliteit is tweede prioriteit. Automatisme hebben we nodig. We moeten ons echt door die voorronde ’s heen vechten.

          1. BobbyHaarms

            Dat zal nog zwaar genoeg worden Litmanen. Die zogenaamde kleine nietszeggende clubjes hebben we het doorgaans moeilijker mee dan met pak em beet Manchester.

  1. Ajaxforlife

    ps lees net dat Hunter waarschijnlijk ingaat op aanbieding van Galatasaray… clubliefde? money talks…

    1. AFC98

      Wacht nou naar tot iets officieel is voordat je een mening hebt. Toch logisch voor hem ook, zolang milik blijft bij Ajax, gaan ze Huntelaar niet halen. En hij heeft geen zin om in Duitsland op de bank te zitten, dus moet hij ergens anders naartoe.

  2. Yarive

    Tegen Gent in Nieuwleusen.. We zijn verdomme Amsterdammers, wat moeten wij daar in het oosten?

  3. Ajaxforlife

    afc98…Misschien was ik wat voorbarig. .. al lijkt me dat Milik niet houdbaar blijft ook gezien zijn eigen uitlatingen. Maar Hunter zal waarschijnlijk dan het risico van bankzitter bij schalke niet willen lopen. . is ook wat voor te zeggen. .

  4. Ajax nr 1

    Mooie wedstrijden om te oefenen en de spelers op scherp te zetten. Ja je kan ook oefenen tegen Barcelona of tegen Madrid maar daar leer je niet zo veel van in deze fase. Eerst conditie opdoen en speelstijl bepalen met de kwaliteiten die je als team bezit. Daarna volle bak aan de gang in de voorronde CL.

Comments are closed.