‘Lazio Roma toont interesse in De Boer’

0221ajax-excelsior_deboer

Lazio Roma zou interesse hebben in de diensten van Frank de Boer, zo weet Voetbal International te melden. De Boer is momenteel op vakantie en is via een tussenpersoon op de hoogte gebracht van de belangstelling van de club uit Rome. Of de interesse wederzijds is valt te betwijfelen want De Boer heeft al vaker aangegeven het liefst aan de slag te willen gaan in de Engelse Premier League waardoor Lazio waarschijnlijk niet in zijn geschetste plaatje past.

Bron: VI

Related posts

40 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Kan me niet voorstellen dat FdB dit serieus gaat overwegen.. Koeman naar Everton en Frank naar Southampton lijkt me een stuk waarschijnlijker.

  2. afcamike

    Lijkt me geen goede club voor Frank, maarja je weet het nooit he. Als er een grote zak geld staat te wachten, om zo een leuk pensioentje bij elkaar te sparen, had ik het wel geweten. Ik hoop in iedergeval voor hem dat hij een goede keus maakt en een mooie trainerscarrière tegemoet gaat!

  3. Charka53

    Als Frank zo blijft voetballen als bij Ajax doet hij het daar goed met z’n balletje breed.

  4. Ajax nr 1

    Qua voetbal stijl past het prima bij de Boer. Kishna komt dan helemaal niet meer in het spel voor. Maar ik gun de Boer verder een mooie carrière. Succes met de keuze met wat er verder op je pad komt. Als je maar van onze spelers afblijft.

  5. ajaxpers

    FDB is te goed en te groot voor Lazio. O, wat zal hij gemist gaan worden zelfs dorr de zuurpruimen, pessimisten en zwartkijkers.

    1. paullus

      dan mag hij wel geen tikkie breed gaan spelen
      anders is hij met de kerst weer klaar

      1. Ajax nr 1

        precies paullus. De speelstijl van die Engelsen Is niet de stijl van de Boer veel te aanvallend. Dat tikkie terug en balletje breed van Lázio past precies.

          1. Ajax nr 1

            Já Indojood met zijn grote bek. Als de Boer dat nou ook had gehad hadden we spelers gekregen en kampioen geweest. Frank Is ook door zijn reputatie blijven zitten hoor ook door zijn vriendjes trouwens. Maar waar Frank ook naar toe gaat de beschermende status Is weg.

          2. Indojood

            FdB had wat meer vertrouwen in AL zijn spelers moeten tonen. Maar goed, daar hebben we het al uitgebreid over gehad. Nu mag Peter Bosz het doen en als we Overmars mogen geloven dan komen er binnen een aantal weken nieuwe aankopen. Hopelijk zijn deze i.o.m. Bosz geconsulteerd. We gaan het zien.

  6. marcussboss

    Ik vind Italië geen land voor Frank. het is natuurlijk altijd zijn eigen keus, maar ik hoop dat hij aan de slag mag bij southampton

  7. Cootje Adriaanse

    De Boer heeft Ajax de afgelopen 3 jaar laten voetballen als een Italiaanse middenmoter met het oersaaie tikkie breed.

    Maar ik gun De Boer natuurlijk een mooie club, hoewel ik niet denk dat er veel clubs in de rij staan…

    1. BobbyHaarms

      Prima club voor Frank lijkt me. In Italië ga je op de schouders als je de toeschouwers in slaap sust met oersaai voetbal en hooguit met 1-0 wint.

      1. Indojood

        Blijft toch apart, dat Italiaanse voetbal. Zo lelijk terwijl Italianen op veel andere gebieden wel voor de schoonheid gaan.

        1. BobbyHaarms

          Hee Indojood, was je er weer? Welkom terug op het gezelligste forum van Nederland ? En, is dochterlief geslaagd?

  8. Indojood

    Dankjewel Bobby. Week in de Big Apple geweest. Dit had ik beloofd aan mijn dochter na al het harde werk. Even uitblazen. 16 juni krijgen we de uitslag. Haar gevoel was goed dus ik heb er vertrouwen in.

    1. BobbyHaarms

      Doe je goed Indo, even de druk van de ketel na zoveel spanning…topvader EN Ajacied, wat kan een dochter zich nog meer wensen?? Dat slagen gaat vast wel goedkomen?

  9. ferike

    Laat zie joo
    Heeft wel interesse, maar betalen doen de Italianen niet zo graag.

Comments are closed.